2021. május 11.
//
Ferenc névnap

Gálameccset nyert a veszprémi bunyós

Kun Marcell többször is padlóra küldte ellenfelét a fővárosi BSK Crossfightban rendezett küzdősport-gálaesten, amelyen végül még az első menetben TKO-győzelmet aratott Dobos Gergely tanítványa.

Augusztus 29-én, szombaton a budapesti BSK Crossfight biztosított otthont a Fightnight Küzdősport Gálának, amelyen közel ötven mérkőzés (K1, MMA) került terítékre, melyekből tizenkettőt este, főműsoridőben tartottak. 

Utóbbi felvonásra kapott meghívást a veszprémi Weapon Group SC muay thai, K1 szakosztályának versenyzője, a húszéves Kun Marcell is. Dobos Gergely tanítványa -77 kg-ban, 3x3 perces proam K1-szabályrendszerben lépett szorítóba: riválisa a Pécsi Garuda Team harcosa, Hárságyi Olivér volt.

A győztes meccset követően nagy volt az örömA győztes meccset követően nagy volt az öröm

Marcinak az összecsapást már az első menetben sikerült befejeznie technikai KO-val.

Kombinációs ütéseit pontos, nagyerejű combrugások követték, melyeket végül nem bírt a jól képzett, technikás ellenfél

 – értékelte a mérkőzés kimenetelét lapunknak a veszprémi sportoló edzője.

Simon Dani

További cikkek

Bizonyítottak a veszprémi harcosok
Bizonyítottak a veszprémi harcosok
A veszprémi Weapon Group SE harcosai remek eredményeket értek el a fővárosban a hétvégén rendezett K1 amatőr országos bajnokságon.
Parádésan bunyóztak a Dobos-tanítványok
Parádésan bunyóztak a Dobos-tanítványok
A fővárosban múlt hétvégén rendezett K1 magyar bajnokságról a veszprémi Weapon Group SC fiatal harcosai egytől egyig éremmel a nyakukban tértek haza.
Mestereket avattak Veszprémben
Mestereket avattak Veszprémben
Kerekes Balázs, Meilinger László, Tőkés Renáta, Gyömörei Gyula és Kurdi Panna veszprémi tékvandósok különleges dan mestervizsgán vettek részt öt a hétvégén.
Tizenkét bajnoki címet szereztek a veszprémi szumósok
Tizenkét bajnoki címet szereztek a veszprémi szumósok
Szigetszentmiklóson rendezték meg a szumó országos bajnokságot és Eb-válogatóversenyt, valamint az U12-es korosztály felkészülési versenyét. A Centrum SE húsz fős csapata huszonöt érmet szerzett.
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.