Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Felkarolták Kövér Fannit

2020. augusztus 15. 12:55
A tizenhat éves veszprémi atléta mögé masszív szponzor került: a Fitt Büfé & Kávézó.

Bakai László, a veszprémi Fitt Büfé & Kávézó társtulajdonosa a napokban azzal az indokkal kereste meg lapunkat, hogy hírül adhassa: „vendéglátó egységük nyereségének bizonyos részét visszaforgatni kívánták a sportéletbe, hiszen egy sportbüfével büszkélkedhetnek, amely nem mellesleg telis-tele van ereklyékkel.” 

A vállalkozó hangsúlyozta, jótékonyságuk korántsem közéleti szerepvállalás: ha segíthetnek, az szimplán jó érzés számukra.

Kövér Fanni kétségkívül a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club legnagyobb reménysége: az elmúlt időszak versenyeinek tekintetében legeredményesebb versenyzője is. A gerelyhajítás irányába tanúsított hozzáállása, szorgalma példás, éppúgy, mint az iskolában végzett tevékenysége. Biztos vagyok abban, ha így folytatja, akkor nem sok legyőzője akad majd az évek során 

– indokolta meg Bakai a felkarolást.

Bakai László és Kövér Fanni a Fitt Büfé & KávézóbanBakai László és Kövér Fanni a Fitt Büfé & Kávézóban

László hozzátette, a tizenhat éves lány edzője, Máhl Krisztián szintén kivételes képességekkel rendelkezik. Reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy egy későbbi ötkarikás győztes, Veszprém első női olimpiai bajnoka mögé állhattak oda jótevőként a koronavírus-járvány időszakában, amikor egyébként is minden jótett sokat számít.

Úgy gondolom, támogatásunk által Fanni hatalmas lépést tett a profi pályafutás irányába, hiszen a felajánlásunk anyagi biztonságot, támaszt nyújthat neki az elkövetkezendő időkben

– vélekedett Bakai László, akitől azt viszont nem tudhattuk meg, hogy milliós tételről beszélünk-e, ugyanis a támogatásra szánt összeget nem hozta nyilvánosságra.

Kövér Fanni portálunk felé örömét fejezte ki az együttműködéssel kapcsolatban. Elmondta, a felajánlás szabad felhasználású, eszközre, utazásra, étkezésre is fordítható, azaz tudásfejlesztésre abszolút alkalmas. A megállapodás egy teljes, az idei versenyszezonra szól, amely lejárta után, ha mindkét fél úgy határoz, akkor meg is hosszabbítható.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.