Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sabaté nagyon csalódott, amiért nem kapott szabadkártyát a Plock

2020. június 22. 17:59 // Forrás: MTI
Javier Sabaté, a lengyel Orlen Wisla Plock vezetőedzője rendkívül csalódott, amiért csapata nem kapott szabadkártyát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája következő idényére.

"Sok kiváló csapat pályázott a szabadkártyákra, ezért tudtuk, hogy szoros lesz a verseny" - idézi a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát a Handball-Planet szakportál.    

A spanyol tréner rávilágított, a Wisla Plock volt az egyetlen csapat, amely a BL alsó ágáról kétszer egymás után a rájátszásába jutott, vagyis a pályán kiérdemelték a szabadkártyát, és bizonyították, hogy az új lebonyolítási rendszerben is helyük van a mezőnyben.

Kapcsolódó cikk
Szabadkártyát kapott a Szeged és az FTC, négy magyar csapat a BL-ben
A férfiaknál a Szeged, a nőknél pedig a Ferencváros szabadkártyát kapott a kézilabda Bajnokok Ligája következő idényére.

"Olyan csapatot építettünk fel az új szezonra, amely képes versenyre kelni a legjobb ellenfelekkel is, ennek ellenére, az európai szövetség döntése miatt az új Európa-ligában fogunk szerepelni" - magyarázta Sabaté.

Hozzátette, az új sorozat bizonyára erősebb lesz, mint korábban a BL alsó ága volt, ezért a szurkolóik ismét magas szintű kézilabdát láthatnak majd.    

"Folytatni fogjuk a kemény munkát, a fejlődést, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy visszatérhessünk a Bajnokok Ligájába" - hangsúlyozta a magyar válogatott Szita Zoltánt is foglalkoztató Plock edzője.

Az európai szövetség pénteken hozta nyilvánosságra a BL következő idényének mezőnyét, amelyben csak Németországból, Magyarországból és Franciaországból szerepel két-két csapat. A Wisla Plock legutóbb második lett a lengyel élvonalban a Vive Kielce mögött.

vehir.hu
további cikkek
Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. ma 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). ma 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. tegnap 13:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.