2020. augusztus 9. // Emőd névnap

Karantén utáni testi-lelki felfrissülést kínálnak a Lélekszikrák

2020. június 23. 12:00
A veszélyhelyzet végével ideje lassan, de tudatosan visszarázódni a mindennapi kerékvágásba. Akiknek ez fizikailag és lelkileg nehezebben megy, azoknak próbál segíteni a Lélekszikrák csapata.

Korábban már írtunk arról a helyi kezdeményezésről, amelyben Lélekszikrák név alatt két veszprémi hölgy arra tette fel életét, hogy kezeléseikkel segítsenek azoknak, akiket a mindennapi stressz, a feszültségek próbára tettek és kimerítették az energiájukat.

Mónika és Martina különböző energetikai kezelésekkel, lazító terápiákkal és masszázsokkal igyekeznek segíteni azokon, akik hozzájuk fordulnak, legyen szó gyermekekről, felnőttekről, vagy idősebbekről.

Mónika és MartinaMónika és Martina

Most, hogy a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos veszélyhelyzet véget ért, a testünk és lelkünk is vágyik a felfrissülésre, a megújulásra – állítják a Lélekszikrák csapatának tagjai.

Éppen ezért június 23-án kedden egy eddig még ki nem próbált szolgáltatással várják majd az érdeklődőket együttműködve egy sportolóból lett masszőrrel Marcival.

Akik ellátogatnak a Cholnoky úti központba, egy olyan kényeztetésen vehetnek részt, ahol a szakemberek egyszerre masszírozzák majd a talpat és a fejet, egyedülálló kikapcsolódást és relaxációt nyújtva.

A kezelések 30 percesek és délelőtt 9 órától egészen este 7 óráig tartanak.

Bővebb infókat a Lélekszikrák honlapján és Facebook-oldalán találnak.

vehir.hu

További cikkek

Megyénkben is átlépte a 100-at a megbetegedések száma
Megyénkben is átlépte a 100-at a megbetegedések száma
Vasárnapra újabb 43 embernél mutatták ki a koronavírus megbetegedést Magyarországon, Veszprém megyében pedig 11 új fertőzöttet regisztráltak, ezzel a vírus kirobbanása óta 108 ilyen esetről tudunk. Jó hír, hogy nincs újabb elhunyt.
30 évig voltak a vendégeink az atomtöltetek Veszprém mellett
30 évig voltak a vendégeink az atomtöltetek Veszprém mellett
A helyiek csak Kis-Moszkvának nevezték, valójában a ma is ismert legpusztítóbb erejű fegyvereket tárolták Veszprém tőszomszédságában az erdő mélyén a szocialista rendszerben. Így voltunk stratégiailag fontos pont és célpont egyszerre.
Pollenhelyzet - Kezdődik a parlagfűszezon
Pollenhelyzet - Kezdődik a parlagfűszezon
Kezdődik a parlagfűszezon - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szombaton a Facebook-oldalán.
Megnyitották a balatonfüredi borheteket
Megnyitották a balatonfüredi borheteket
Megnyitották a balatonfüredi borheteket, a rendezvényen a borászok támogatását célzó 1,8 milliárd forintos támogatási csomagot jelentett be Nagy István agrárminiszter.
A veszprémi sellőlány nem a hangjával csábít
A veszprémi sellőlány nem a hangjával csábít
Ariel, Ficánka, Sebastian – bizonyára ismerősen csengnek a nevek. Esetünkben azonban nem a Kis Hableányról, hanem egy igaz történetről lesz szó. A veszprémi születésű Eszes Fanni ugyanis az első magyar sellőlány, aki nem mellesleg már világversenyen is képviselte hazánkat.
2020. augusztus 9. // Emőd névnap