Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Május 9-én újra nyit a Balatoni Élménypark

2020. május 12. 4:00
Egészséges és szép környezetben várják a kalandorokat

A tavaly megújult élményparkban a jelenlegi körülmények között minden szempontból a biztonság a legfontosabb. A park üzemeltetői ezért több változtatást is bevezettek, amiről részletesen tájékoztatják a vendégeket a közösségi médiában, a honlapon és a helyszínen is. 

Veszprém és Csopak között, gyönyörűen parkosított környezetben várja visszatérő és új vendégeit a Balatoni Élménypark a tervek szerint május minden hétvégéjén. A park idén ünnepli 7. születésnapját. A közel 4 hektáros zöld környezetben az izgalmas, extrém és szórakoztató játékok között a felnőttek is újra gyerekként játszhatnak, a gyerekek pedig önfeledten szórakozhatnak. 

Sokan vannak, akik már kipróbálták a tavalyi szezonban átadott új játékelemeket: a 15 méteres óriás ingát, az extrém csúszót, amely 18 méter magas toronyból indul és 300 méteren „siklik” az élménypark fölött, a biciklis drótkötélpályát 5 méter magasan és a kicsiknek szóló vizes játékokat. Emellett több tucatnyi játékelem és 100-nál is több akadályból álló drótkötélpálya várja a kalandorokat. 

Az idei szezonkezdés más lesz, mint az eddigiek, de az üzemeltetők mindent megtesznek azért, hogy a vendégek teljes biztonságban érezhessék magukat. Ennek érdekében kézfertőtlenítési pontot alakítottak ki, a mászáshoz kesztyűket biztosítanak, a felszereléseket, játékokat folyamatosan fertőtlenítik. Az animátorok is kesztyűben és maszkban dolgoznak, és a maszk viselését a vendégeknek is ajánlják. A park területén kérik a javasolt 1,5-2 méteres védőtávolság betartását. Ha mindenki betartja az ajánlásokat, akkor ez a szezon is felejthetetlen élményeket és új kalandokat tartogat mindenkinek!

Már nagyon várunk Benneteket! Találkozzunk a parkban! 

A Balatoni Élménypark Csopak üzemeltetői  

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.