Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Cseh László felkészül a tokiói olimpiára, aranyéremért utazna

2020. április 23. 20:00 // Forrás: MTI
Folytatja a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiáig, és ott pályafutása első ötkarikás aranyérméért szeretne harcolni az úszó Cseh László.

"Kijelenthetjük, hogy megyek tovább és amint a helyzet úgy adja, csináljuk az edzéseket maximális intenzitással" - nyilatkozta az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok Cseh az M1 aktuális csatorna Nemzeti Sporthíradó című műsorában. A tervek szerint az úszóválogatott tagjai hétfőtől kezdhetik el az edzéseket. Cseh klubja, a BVSC uszodájában áll újra munkába.    

A négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó idén az ötkarikás játékok után akart visszavonulni, és bár a halasztást követően adott interjújában még nem tudta megmondani, mi lesz vele, végül újratervezte jövőjét.

"Engem az motivál, hogy menjek még tovább. Ha minden jól megy, jövőre meg lesz rendezve az olimpia, amelyre ha lehetőségem lesz és az élet engedi, szeretnék felkészülni" - fejtette ki.

Cseh Lászlót múlt héten a swimswam szakportál minden idők legjobb olyan úszójának nevezte meg, akinek nincs olimpiai bajnoki címe.

"Nagyon megtisztelő, hogy gondoltak rám, de remélem, kiesek erről a listáról a jövő évi tokiói olimpia után" - utalt arra, hogy szeretne aranyérmet nyerni a japán fővárosban.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.