Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Rasovszky: ez volt a helyes lépés!

2020. március 25. 13:06
A Balaton Úszó Klub Veszprém világ- és Európa-bajnok nyílt vízi úszója, Rasovszky Kristóf egyetért a tokiói olimpia elhalasztásával. Mint fogalmazott, most az emberek egészsége és biztonsága a legfontosabb.

Mint arról portálunk is beszámolt, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kedden hivatalosan bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt a jövő évre halasztják a tokiói olimpiát, melyet legkésőbb 2021 nyarán kell megrendezni.

A hírre a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), a hazai szakszövetségek, illetve jeles magyar sportolók után városunk világ- és Európa-bajnok nyíltvízi úszóklasszisa, az ötkarikiás játékokon is éremesélyes Rasovszky Kristóf is reagált szerda koradélután.

Rasovszky Kristóf: Most az emberek egészsége és biztonsága a legfontosabb! (archív fotó)Rasovszky Kristóf: Most az emberek egészsége és biztonsága a legfontosabb! (archív fotó)

Az olimpia halasztását én már személy szerint elkönyveltem magamban egy pár napja, így nem ért nagy meglepetésként és szerintem ez volt a helyes lépés. Most az emberek egészsége és biztonsága a legfontosabb

– fogalmazott közösségi oldalán Szokolai László tanítványa. Hozzátette: amint visszatérhet a medencébe, vélhetően az eddigi edzésprogramja szerint készül tovább.

Mi készülünk tovább itthon. Nem tudjuk még, hogy milyen terv szerint, de nem hiszem, hogy sokat változtatnánk az edzésprogramon, ha majd visszamehetek a medencébe.

Zatkalik Dávid
Domján Attila
további cikkek
Ilyés Ferenc: katartikus élmény volt az olimpiai selejtező férfi kézilabda-válogatott Ilyés Ferenc: katartikus élmény volt az olimpiai selejtező Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke katartikus élményként élte meg a magyar férfi válogatott kijutását a párizsi olimpiára. 2024. március 26. 14:27 Nyíltvízi úszó vk: Betlehem ötödik, Rasovszky tizenharmadik lett Egyiptomban úszás Nyíltvízi úszó vk: Betlehem ötödik, Rasovszky tizenharmadik lett Egyiptomban A Balaton ÚK Veszprém kiválósága, Betlehem Dávid ötödikként ért célba a nyíltvízi úszók idei Világkupa-sorozatának nyitóversenyén, amelyet 10 kilométeren az egyiptomi Soma Baynél rendeztek meg szombaton. Klubtársa, a világbajnoki címvédő és szintén párizsi olimpiai kvótás Rasovszky Kristóf betegségéből épphogy felépülve a 13. helyen zárt. 2024. március 23. 17:52 Imre Bence: ez egy újabb lépcsőfok a magyar kézilabdának férfi kézilabda-válogatott Imre Bence: ez egy újabb lépcsőfok a magyar kézilabdának Imre Bence szerint egy újabb lépcsőfok a magyar férfi kézilabda-válogatott történetében, hogy 12 év után ismét sikerült kiharcolni az olimpiai indulást, így a nemzeti csapat ott lesz nyáron Párizsban. 2024. március 18. 22:09 Fazekas Nándor a fiáról: szárnyaljon túl! férfi kézilabda-válogatott Fazekas Nándor a fiáról: szárnyaljon túl! Az olimpiai negyedik Fazekas Nándor azt kívánja a magyar férfi kézilabda-válogatottal az ötkarikás indulást vasárnap kiharcoló fiának, Fazekas Gergőnek, hogy szárnyalja túl az eredményeit. 2024. március 18. 22:04

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.