Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Az IHF elhalasztotta a női olimpiai selejtezőt

2020. március 13. 15:22 // Forrás: MKSZ
A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) elhalasztotta a 2020. március 20-22. közötti időpontra kiírt női olimpiai selejtezőket, így nem kerül sor ebben az időpontban Győrött sem a kvalifikációs tornára, amelyen a magyar mellett az orosz, a szerb és a kazah válogatott venne részt. Az IHF 2020 júniusát jelölte meg a selejtező lehetséges időpontjaként.

A Magyar Kézilabda Szövetség folyamatosan egyeztet az IHF-fel, és amennyiben a járványügyi helyzet és a jogszabályok megengedik, későbbi, júniusi időpontban mindenképpen szeretné megrendezni az ötkarikás selejtezőt.

– Nagyon sajnáljuk, ugyanakkor megértjük a Nemzetközi Kézilabda Szövetség döntését – nyilatkozta Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgatója a szövetség közösségi oldalán. – Nagyon reméljük, hogy egy későbbi időpontban sorra kerül a torna, és természetesen jelezzük az IHF-nek, hogy készen állunk a rendezésre, ha a körülmények lehetővé teszik. Az egyéb magyarországi eseményekkel kapcsolatban folyamatosan figyeljük a híreket, egyeztetünk és gyűjtjük az információkat, ha szükséges, további döntéseket is fogunk hozni, hiszen a legfontosabb a sportolók egészsége.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.