2021. május 11.
//
Ferenc névnap

Még csak tizenkét éves, de már nemzetközi bajnok!

A Weapon Group SC harcoshölgye, Dobos Gergely tanítványa, a tizenkét éves Sipos Regina a február 22-én Zalaegerszegen rendezett X Fight Code nemzetközi bajnokságon K1 light szabályrendszerben nem talált legyőzőre.

Múlt hétvégén a zalai megyeszékhely, Zalaegerszeg biztosított otthont a II. X Fight Code nemzetközi bajnokságnak, amelyen természetesen a veszprémi Weapon Group SC harcosai is ringbe szálltak.

Dobos Gergely tanítványa, a tizenkét éves Sipos Regina K1 light szabályrendszerben nem talált legyőzőre. Sőt, a reménység és riválisa olyan szép mérkőzést vívtak, hogy a szervezők felajánlottak számukra egy visszavágó mérkőzést, amelyen a WFL szervezet Pro Am övéért küzdhetnek majd meg a fiatalok március 8-án, egy jótékonysági gálán.

Kun Marcell, a bajnok Sipos Regina, valamint a szakágvezető Dobos GergelyKun Marcell, a bajnok Sipos Regina, valamint a szakágvezető Dobos Gergely

Szintén ezen a megmérettetésen, a 15 esztendős Pavelka Dominik -70 kg-ban, K1 szabályrendszerben ugyancsak első helyen végzett (edzője Kiss Dénes).

Dobos Gergely másik tanítványa, Kun Marcell február 29-én debütál az Enfusion profi kickbox promóció eindhoveni gáláján. Marci első magyarként jutott be a szervezethez amelynek rangos estéjén profi K1 szabályrendszerben, -80 kg-ban fog összecsapni ellenfelével. 

Simon Dani