Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Edzőváltás lesz Balatonfüreden

2020. február 23. 21:38 // Forrás: MTI
A mostani szezont követően György László váltja Csoknyai Istvánt a Balatonfüred férfi kézilabdacsapatának vezetőedzői posztján.

A BKSE honlapjának vasárnap esti beszámolója emlékeztet, hogy Csoknyai hat idény után távozik majd a kispadról, és négyszer kijuttatta a csapatot a nemzetközi kupaporondra, sőt kétszer sikerült az EHF Kupa csoportkörébe jutniuk.

György László éppen hat év után tér vissza egykori sikerei helyszínére, ő rakta le ugyanis a mai napig jól működő balatonfüredi utánpótlásképzés alapjait. Nevéhez olyan fiatalok pályára állítása fűződik, mint Bánhidi Bence, Hornyák Péter, Győri Mátyás, vagy Bóka Bendegúz.

Csoknyai István hat idény után távozik a füredi kispadról (archív fotó)Csoknyai István hat idény után távozik a füredi kispadról (archív fotó)

 "Olyan szakmai vezetőt kívántak a helyi kézilabda élére állítani, aki biztosíték lesz arra, hogy a fiatal tehetségek folyamatosan beépítésre kerülnek a felnőttek közé" - fogalmaz a klub honlapja.

Szintén a BKSE szakmai stábjának tagja lesz Imre Vilmos, aki szerepet kap a felnőtteknél folyó munkában, legfőbb feladatai viszont a füredi utánpótláshoz kötik majd. Egyrészt a kiválasztásnál és az alapok lerakásánál, illetve a serdülők nevelésénél is fontos feladatai lesznek, másrészt ő tesz majd javaslatot, hogy a fiatalok mikor kerüljenek fel a felnőttekhez, és hogyan kapcsolódjanak be a munkájukba.

A BKSE-től idén nyáron távozik majd Kárpáti Krisztián utánpótlásedző, aki a MOL-Pick Szeged bázisán kiépülő utánpótlás-akadémia igazgatója lesz.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.