Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nyomtass hatékonyan kisméretű Brother lézernyomtatóval!

2020. február 17. 9:20

A kedvező árú lézernyomtatók világában a Brother HL1112EYJ1 egy kifejezetten praktikus választás. Kompakt méretének és hatékony teljesítményének köszönhetően kiváló segítséget nyújt a kisebb irodák számára. Ismerd meg a nyomtató legfontosabb előnyeit!

Kompakt méret, korrekt teljesítménnyel

Egy kompakt méretekkel rendelkező lézernyomtató sok esetben jóval praktikusabb lehet, mint egy nagyméretű, számtalan funkcióval ellátott készülék. A Brother HL1112EYJ1 lézernyomtató kifejezetten hasznos választás kisebb és közepes irodákba, ugyanis a mérete 340x238x189 mm. A lézernyomtatók között ez az egyik legkisebb típus, hiszen még a HP M102a is több helyet igényel nála.

Természetesen a kompakt méret miatt a Brother lézernyomtató teljesítményét egyáltalán nem szabad alábecsülni. Az első nyomat a lézernyomtató bekapcsolását követően akár 10 másodpercen belül is elkészülhet, így a munkavégzés gördülékenyen és kényelmesen történhet. A nyomtató értékét tovább növeli az a tény is, hogy 20 lap/perces nyomtatási sebességet biztosít, amelynek köszönhetően még a nagyobb lézernyomtatókkal is hatékonyan felveszi a versenyt. A Patron és Tonernél kapható toner 1500 lap nyomtatását teszi lehetővé, és tökéletesen kompatibilis a HL1112EYJ1 nyomtatóval.

Egyszerű kezelhetőség

A kisebb méret és a maximálisan egyszerű használat miatt a nyomtató nem rendelkezik színes érintőképernyővel vagy beépített lapadagolóval. A pénztárcabarát Brother lézernyomtatón egyetlen bekapcsológomb található, illetve három visszajelző LED segít a nyomtatási folyamatokban. A nyomtató a papírt 150 lapos bemeneti tálcájáról húzza át az 50 lapot kezelő kimeneti tartójára.

Természetesen a kategóriájában használatos USB csatlakozással köthető össze a készülék a számítógépekkel. Egyéb vezetékes vagy vezeték nélküli csatlakozás nem érhető el, azonban az USB elegendő szokott lenni minden kisebb nyomtató számára. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a nyomtató kábelt külön szükséges beszerezni, ezért célszerű már a vásárláskor rendelni egyet az azonnali használat érdekében.

Zafír tonerekkel a lapköltség kifejezetten kedvező

Sajnos még mindig sokan követik el azt a hibát, hogy vásárlás előtt nem néznek utána az olcsó lézernyomtató kellékanyagaival kapcsolatos áraknak. Így hiába lehet valóban kedvező a készülék ára, gyakori használat mellett a nyomtatási költségek akár a készülék többszörösébe is kerülhetnek.

Szerencsére a Brother lézernyomtató esetében egyáltalán nem kell tartani a magas toner árak miatt. A lézertoner mellett ugyanis külön dobegységgel is ellátták a gépet, így mindegyiket kizárólag akkor szükséges cserélni, ha azok ténylegesen a kapacitásuk legvégére értek. Az 1500 oldalas kapacitású tonernél a dobegység körülbelül hétszer hosszabb élettartammal rendelkezik, így kifejezetten ritkán kell cserélni.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.