Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
15°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
15°C

A V-Busz nem tolerálja a lopást

2019. december 23. 12:06
A közösségi média felületén kezdett el terjedni néhány fotó, amely szerint a cég egyik járművezetője lopást követett el. A társaság a rendőrséggel együtt azonnal intézkedett, a kolléga azóta már csak volt munkavállaló.

Az esettel kapcsolatban olvasóink minket is megkerestek, a V-Busz Kft. pedig azóta reagált is az üggyel kapcsolatban. Alább változtatás nélkül közöljük az eset kapcsán kiadott közleményüket.

Közlemény

 "A V-Busz Veszprémi Közlekedési Kft. vezetése 2019. december 22.-én a délután folyamán kapta a jelzést, hogy a közösségi média egy felületén a Társasághoz tartozó jármű és járművezetőről készült fotót osztottak meg, mely bűncselekmény gyanúját vetette fel. Az értesítést követően Társaságunk haladéktalanul intézkedést kezdeményezett, melynek során a fotón szereplő gépjárművezetőt a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei előállították, és kihallgatás céljából a Veszprémi Rendőrkapitányságra szállították. A rendőrség a járművet és a bizonyítékokat lefoglalta majd az este folyamán Társaságunknak visszaszolgáltatta.

Az ügyben érintett munkavállaló munkaviszonya a Társaságnál megszűnt, a Veszprémi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

Kérjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy amennyiben hasonló gyanús tevékenységet észlelnek, úgy forduljanak hozzánk bizalommal hivatalos elérhetőségeinken, ezzel is segítve a gyors és hatékony intézkedést. A V-Busz Kft. autóbuszvezetői elhivatottan szolgálják Veszprém lakosságát nap mint nap, az ilyen cselekedetet valamennyi munkavállalónk elítéli.

V-Busz

Nyitókép: olvasónk fotója 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.