Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nemzetközi mezőnyben sem talált legyőzőre Kun Marcell

2019. december 3. 13:39
A Weapon Group harcosa, a veszprémi Kun Marcell novemberben előbb egy holland-marokkói bunyós ellen profi K1 szabályrendszerben, utóbb pedig muay thaiban is egyhangú pontozással diadalmaskodott nemzetközi megmérettetésén.

Megyeszékhelyünk fiatal tehetsége, a Weapon Group SC színeiben pallérozódó Kun Marcell november 9-én, Mosonmagyaróváron készült számot adni tudásáról a VIII. Greiner VI-GO SE Muay thai, K1 gálán.

Dobos Gergely tanítványa a profik között a főmérkőzés előtt készült ringbe lépni -81 kg-ban, illetve K1-es szabályrendszerben. Kun riválisa egy kimondottan rutinos, 12-0-s profi mérleggel rendelkező holland-marokkói harcos volt, aki az Enfusion profi kickbox-promóciónál is rendelkezik győztes mérkőzéssel.

Kun 1-0-s profi mérleggel érkezett a megmérettetésre, azonban sokak nagy meglepetésére végül taktikus, abszolút technikás kőkemény mérkőzésen

egyhangú pontozással diadalmaskodott.

Kun Marcell nemzetközi mezőnyben sem talált legyőzőreKun Marcell nemzetközi mezőnyben sem talált legyőzőre

A hollandok invitálták is magukhoz Kunt, valamint edzőjét Dobos Gergelyt egy visszavágóra, amelyre február 29-én kerül majd sor.

S ezzel még nem ért véget a novemberi szereplés a Weapon SC bunyósainak. November 23-án ugyanis a fővárosban, azon belül pedig a Madárfészek Ökölvívó Akadémián a FlexsuperFights League (hollandok) által rendezett gálán készültek szorítóba állni a veszprémiek. Dobos és tanítványa profi K1-re készült, azonban a gála előtti este értesültek arról, hogy a riválisuk muay thai meccsen akar mérkőzni.

Kunt mindez viszont nem zökkentette ki, sikerült átállnia a másik szabályrendszerre, s végül szintén egyhangú pontozással győznie.

Ugyanezen a gálán, az amatőr programban rendezett tehetségkupán a Kiss Dénes által felkészített, 15 esztendős Pavelka Dominik -71 kg-ban szintén egyhangú pontozással nyert.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.