Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Cserhát Társaskör rendkívüli közgyűlése

2019. november 29. 10:51
A Veszprém-Cserháti Társaskör Kulturális Egyesület új elnököt választott, mert Édes Gyuláné leköszönt elnöki tisztségéről.

Új elnöknek Jakabné Rácz Ildikót választotta meg az egyesület tagsága. A közgyűlésen jelenlévő Némedi Lajos korábbi és Bázsa Botond jelenlegi önkormányzati képviselő megköszönte az elnök asszonynak 14 évi közösségi munkáját. A Társaskör vezetősége a tagság nevében gravírozott egyedi emléktárggyal és virággal búcsúztatta el a távozó elnöküket.

Dr. Csiszár Miklós levezető elnök röviden összefoglalta az előd és a jelenlegi egyesület történetét. Kiemelte a megalakulás előzményeit, a régi fotók bemutatását a szervezés főbb személyeit. A Társaskör 2006. március 7-én alakult meg 48 fővel, jelenleg 46 fő a taglétszám, közülük 13 fő az alapító tag. 

vehir.hu
további cikkek
Tizenöt éves az Újtelep baráti köre Tizenöt éves az Újtelep baráti köre Megalakulásának tizenöt éves évfordulóját ünnepelte pénteken a Veszprémi Újtelepi Baráti Kör Egyesület, akik a közösségépítő munka mellett a városi közügyekre is fordítanak energiát. 2023. december 19. 17:10 Egyre színesebb a veszprémi politikai paletta – zászlót bontott Adamecz Zoltán politika Egyre színesebb a veszprémi politikai paletta – zászlót bontott Adamecz Zoltán A civil oldalról érkezik kihívója a mostani városvezetésnek, beleértve a fideszes és az ellenzéki képviselőket és a polgármestert is. Adamecz Zoltán, helyi vállalkozó a frissen alakult Együtt Veszprémért Egyesület színeiben indul a polgármesteri székért, mellette pedig a 12 választókörzetben is lesznek jelöltjeik. A hivatalos bejelentést hétfő délután tették meg, ahol elhangzott az is, hogy szerintük mi az egyik legnagyobb problémája Veszprémnek. 2023. december 11. 23:49 Közel tizenötezer nyugdíjast keresnek Veszprémben nyugdíjas Közel tizenötezer nyugdíjast keresnek Veszprémben Veszprém népességének 27%-a nyugdíjas, ez körülbelül 16 ezer idős embert jelent, akik közül 1400-an tagjai valamelyik nyugdíjas klubnak. De mi a helyzet a többiekkel? Az ő megszólításuk és felkarolásuk is szerepel a Veszprémi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének céljai közt a következő időszakban, akiket most már egy frissen megalapított tanácsadó testület is segít ebben a munkában. 2023. november 27. 15:11 Gyopáros Alpár: egymilliárd forintra pályázhatnak falusi civil szervezetek Magyar Falu Program Gyopáros Alpár: egymilliárd forintra pályázhatnak falusi civil szervezetek Egymilliárd forintos keretösszegre pályázhatnak falusi civil szervezetek a Magyar Falu Program keretében - jelentette be a Miniszterelnökség modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztosa hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón. 2023. július 31. 15:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.