Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Folytatná elődje munkáját Halmay Gábor

2019. november 27. 19:35
Halmay Gábor a 11. választókörzet önkormányzati képviselője fiatalos lendülettel folytatná édesapja korábban megkezdett munkáját.

Szerda esti első fogadóórája után tartott sajtótájékoztatót a Veszprém városi 11. számú választókörzet Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselője, Halmay Gábor. A választók bizalmát megköszönve kifejtette: októberben édesapjától, Halmay Györgytől vette át a képviselőséget a körzetben, megkezdett munkáját fiatalos lendülettel kívánja folytatni.

Halmay Gábor a Szilágyi Keresztény Iskolában tartotta első fogadóóráját november 27-énHalmay Gábor a Szilágyi Keresztény Iskolában tartotta első fogadóóráját november 27-én

Mivel az egyik legnagyobb körzetért felel Veszprémben, a jövőben három helyszínen tervez fogadóórákat tartani. A Dózsavárosi Tanáccsal és a civil szervezetekkel való minapi egyeztetések után még több körzetben lakó véleményére kíváncsi. Az eddigi tapasztalatai szerint körzetében leginkább a közlekedés, a hajléktalanhelyzet, a szelektívhulladék gyűjtő edények körüli rendetlenség és a parkolási nehézségek okoznak leginkább gondot.

Ge. Á.
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.