Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az őszi vírusok “doktora”

2019. november 15. 12:43
Szeptembertől nemcsak a rohanó hétköznapok, a temérdek munka, az iskola, hanem az őszi betegségek időszaka is beköszöntött. Mindenki ismeri a kellemetlen érzést, amikor a változékony időjárás megannyi vírusos megbetegedést, légúti fertőzést hoz magával. A közösségben könnyen terjednek a fertőzések, így a vitamindús táplálkozás mellett ajánlott sok időt eltölteni a szabad levegőn. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy akár a lakásban is tiszta, kórokozómentes légkört biztosíthatsz családod részére?

A zárt terek mestere

Manapság, a zárt terekben nem igazán cserélődik ki a levegő, emiatt sokkal intenzívebben és gyorsabban támadnak a vírusok, nem kímélve senkit. Ilyenkor általában végigsöpör egy adott közösségen, a munkahelyen, az iskolában, az óvodában. Nem beszélve arról, hogy a bekerült kórokozók még sokáig fertőzőképesek, így szinte állandóan újabb szervezeteket támadhatnak meg.

Szerencsére a modern világban ma már szinte mindenre született valamiféle megoldás. A kellemetlen baktériumok elleni hatékony fegyvernek minősülnek a germicid UV-C lámpával kombinált légtisztító készülékek. Ezek a különböző igényeknek megfelelően többféle méretben és eltérő kapacitású szűrőkkel állnak rendelkezésre. 

Hollandimpex speciális légtisztító készülékei neked is segíthetnek egészségesebbé tenni a hűvös őszi napokat!

Sterilizált otthon

Vannak esetek, amikor magas szintű csíramentesség szükséges a családi házban, például, amikor komoly műtét után tér haza egy beteg családtag. Ekkor a falra könnyedén felszerelhető germicid fali lámpa rendszeres használatával magas fokú sterilitás érhető el a légtérben és a felületeken egyaránt.

A készülékek használhatóak még dohos, penészes falak kezelésére is. A sugárzás elpusztítja a falon található penészgombát, illetve a légben szálló spórákat is, megakadályozva ezzel azt, hogy máshol is megtelepedjen a penész.

A GER. G30 Armatura lámpa kifejezetten hatékony ezen a területen.

Légtisztító remekek

Legyen szó kisebb vagy nagyobb szobáról, esetleg a hűtőszekrényről, csíramentesítésük nem tabu! Például a GER. Légtisztító XJ-201 WATSON nevezetű készülék a kis helyiségek - mint a gyerekszoba, konyha, tároló - levegőjének kezelésére ideális. Aktív oxigénnel és negatív ionokkal tisztítja a levegőt. Mindezt bosszantó zsinórok nélkül, közvetlenül a konnektorba csatlakoztathatja!

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.