Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Porga: Veszprém további fejlődéséhez egységre van szükség

2019. október 8. 13:13
Ahhoz, hogy Veszprém továbbra is dinamikusan fejlődő város maradjon, a Fidesz-KDNP jelöltjeit kell támogatni- mondta kampányzáró sajtótájékoztatóján Veszprém polgármestere.

Rövid, de intenzív kampányt tudhat maga mögött a Fidesz-KDNP Veszprémben - jelentette ki a kampányzáró sajtótájékoztatóján Porga Gyula polgármester kedd délelőtt a belvárosban. Mint mondta, a képviselőjelöltek bemutatása után egyből munkához láttak, és a választókerületek végigjárása során intézményvezetőkkel, civil szervezetekkel, vállalkozásokkal találkoztak, valamint négy nagyobb lakossági fórumot tartottak.

"Arra törekedtünk, hogy minél több veszprémivel beszélhessünk a város mindennapjairól és jövőjéről. A találkozások megerősítettek abban, hogy Veszprém jó úton jár."

- A beszélgetések alapján a veszprémiek támogatják a kilenc éve megkezdett munkát, ám feladat és munka is akad bőven, amiket az előttünk álló időszakban szeretnénk a javaslatok alapján megvalósítani. A programunk a veszprémiek részéről nagy támogatottságot kapott - mondta a polgármester, aki bízik abban, hogy a választópolgárok nem elsősorban a kampányidőszak, hanem az elmúlt kilenc év munkája és eredményei alapján ítélik meg őket.

- Veszprém ma egy békés, nyugodt, dinamikusan fejlődő közösség. Veszprém a városlakóknak anyagi és fizikai biztonságot, valamint jó minőségű munkahelyeket, szolgáltatásokat nyújt. Az itt élő közösség büszke a múltjára, és értékeire, aktívan vesz részt a közélet alakításában. Ez a klíma megteremti azt a pozitív várakozásunkat, hogy 2023-ban olyan minőségű programot mutassunk be Magyarországnak és Európának, amelyre utódaink is büszkék lehetnek.

Porga Gyula a Fidesz-KDNP jelöltjeivel tartott kampányzáró sajtótájékoztatót október 10-én a belvárosbanPorga Gyula a Fidesz-KDNP jelöltjeivel tartott kampányzáró sajtótájékoztatót október 10-én a belvárosban

Ahhoz, hogy a város 2024-ben, 2025-ben, és utána is Veszprém Európa Kulturális Fővárosai közé tartozzon, együttműködésre és együtt gondolkodásra van szükség-fogalmazott a Fidesz-KDNP polgármestere, aki arra kérte a veszprémi választópolgárokat, hogy ha egyetértenek azzal a dinamikus fejlődéssel, ami az elmúlt 9 évben tapasztalható volt, támogassák a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. ma 15:09 Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából. A díjazottak között ott van Kovács Győző veszprémi helytörténész, meteorológus, portálunk vendégszerzője is. ma 13:34 A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap vallás A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását. ma 10:58 Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' A Pápa melletti Kúp település határába is telepítettek egy légvédelmi egységet, amiből összesen tizenegy darabot vásárolt a Magyar Honvédség Izraeltől. A vaskupola néven is ismert haditechnikai rendszer volt az, ami megvédte a zsidó államot attól, hogy tavaly még nagyobb pusztítást végezzen a Hamás terrorszervezet. ma 8:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.