Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Porga: Veszprém további fejlődéséhez egységre van szükség

2019. október 8. 13:13
Ahhoz, hogy Veszprém továbbra is dinamikusan fejlődő város maradjon, a Fidesz-KDNP jelöltjeit kell támogatni- mondta kampányzáró sajtótájékoztatóján Veszprém polgármestere.

Rövid, de intenzív kampányt tudhat maga mögött a Fidesz-KDNP Veszprémben - jelentette ki a kampányzáró sajtótájékoztatóján Porga Gyula polgármester kedd délelőtt a belvárosban. Mint mondta, a képviselőjelöltek bemutatása után egyből munkához láttak, és a választókerületek végigjárása során intézményvezetőkkel, civil szervezetekkel, vállalkozásokkal találkoztak, valamint négy nagyobb lakossági fórumot tartottak.

"Arra törekedtünk, hogy minél több veszprémivel beszélhessünk a város mindennapjairól és jövőjéről. A találkozások megerősítettek abban, hogy Veszprém jó úton jár."

- A beszélgetések alapján a veszprémiek támogatják a kilenc éve megkezdett munkát, ám feladat és munka is akad bőven, amiket az előttünk álló időszakban szeretnénk a javaslatok alapján megvalósítani. A programunk a veszprémiek részéről nagy támogatottságot kapott - mondta a polgármester, aki bízik abban, hogy a választópolgárok nem elsősorban a kampányidőszak, hanem az elmúlt kilenc év munkája és eredményei alapján ítélik meg őket.

- Veszprém ma egy békés, nyugodt, dinamikusan fejlődő közösség. Veszprém a városlakóknak anyagi és fizikai biztonságot, valamint jó minőségű munkahelyeket, szolgáltatásokat nyújt. Az itt élő közösség büszke a múltjára, és értékeire, aktívan vesz részt a közélet alakításában. Ez a klíma megteremti azt a pozitív várakozásunkat, hogy 2023-ban olyan minőségű programot mutassunk be Magyarországnak és Európának, amelyre utódaink is büszkék lehetnek.

Porga Gyula a Fidesz-KDNP jelöltjeivel tartott kampányzáró sajtótájékoztatót október 10-én a belvárosbanPorga Gyula a Fidesz-KDNP jelöltjeivel tartott kampányzáró sajtótájékoztatót október 10-én a belvárosban

Ahhoz, hogy a város 2024-ben, 2025-ben, és utána is Veszprém Európa Kulturális Fővárosai közé tartozzon, együttműködésre és együtt gondolkodásra van szükség-fogalmazott a Fidesz-KDNP polgármestere, aki arra kérte a veszprémi választópolgárokat, hogy ha egyetértenek azzal a dinamikus fejlődéssel, ami az elmúlt 9 évben tapasztalható volt, támogassák a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit.

Ge. Á.
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.