Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 13. Szervác
Veszprém
17°C
2024. május 13. Szervác
Veszprém
17°C

Remekül tempóztak a fiatal úszók

2014. november 1. 9:13
A sűrű őszi versenyidőszak egy újabb sikeres versenyén vannak túl a Veszprémi Úszó Klub versenyzői.

Korosztályos úszóversenyen vett részt Székesfehérváron a VÚK. Október 18-án a 8-11 évesek, másnap pedig a 12 évesnél idősebb versenyzőink mérték össze tudásukat fővárosi és más vidéki egyesületek úszóival. Mindkét napon nagyon szép veszprémi eredmények születtek a rendkívül erős mezőnyben.

Szombaton Tóth Réka Erzsébet aranyérmet nyert (200 m hát), Bartalus Mirtill (50 m mell) és Hegyháti Zoé (100 m gyors) pedig ezüstérmes lett. Bronzérmet szerzett: Hegyháti Zoé (50 m mell), a 4x50 m lány vegyes váltó (Páll Emma, Nyiri Villő, Veisz Dóra, Hegyháti Zoé) és a 4x50 m fiú vegyes váltó (Bánó Szabolcs, Páll Sebestyén, Minyó Ádám, Veisz Richárd).

A bronzérmes fiú vegyes váltó tagjai (balról jobbra): Páll Sebestyén, Minyó Ádám, Veisz Richárd és Bánó SzabolcsA bronzérmes fiú vegyes váltó tagjai (balról jobbra): Páll Sebestyén, Minyó Ádám, Veisz Richárd és Bánó Szabolcs

Vasárnap Végh István gyarapította az éremgyűjteményét egy arany (50 m gyors) és egy bronzéremmel (1500 m gyors). Szinte minden versenyző egyéni legjobbját teljesítette és arany-ezüst vagy bronzjelvényes szintidőt úszott.

A versenyzőket Balogh János és Hudi Zsanett készíti fel.

vehirsport.hu
további cikkek
Rasovszky csak nyíltvízi versenyben indul, Betlehem medencében is rajthoz áll Párizsban úszás Rasovszky csak nyíltvízi versenyben indul, Betlehem medencében is rajthoz áll Párizsban Rasovszky Kristóf csak a nyíltvízi versenyben indul a párizsi olimpián, míg Betlehem Dávid medencében - 1500-on - is rajthoz áll majd. tegnap 22:46 Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel úszás Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel Negyvenegy fős lesz a magyar csapat júniusban a belgrádi Európa-bajnokságon: a medencés szakágban 15 férfi és 18 női versenyző, a nyílvízi viadalokat illetően négy-négy sportoló várja a kontinensviadalt. A keretben a Balaton ÚK Veszprém háro kiválósága, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid és Sárkány Zalán is ott van.  2024. április 18. 20:40 Hármas veszprémi győzelem 800 méteren is! úszás Hármas veszprémi győzelem 800 méteren is! Sárkány Zalán diadalmaskodott 800 méteren a Duna Arénában rendezett országos bajnokság pénteki záró napján két veszprémi klubtársa, Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid előtt. 2024. április 12. 21:05 A 400 méter gyors dobogóját is „kibérelték” a veszprémi úszók úszás A 400 méter gyors dobogóját is „kibérelték” a veszprémi úszók Betlehem Dávid a keddi, 1500 méter gyorson aratott győzelme után szerdán 400 méteren is diadalmaskodott a Duna Arénában zajló országos bajnokság szerdai versenynapján. 2024. április 10. 21:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.