Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egyelőre marad a Rajk emlékmű

2008. május 6. 19:42
A Polgármesteri Hivatal szóvivője közölte, mégsem kezdik meg szerdán a Rajk emlékmű bontását, mivel az erről szóló határozatot helybenhagyó másodfokú döntés ellen, felülvizsgálat iránti keresetet nyújtott be a Köztigon Kft. jogi képviselője, Dr. Németh L Zsolt ügyvéd. Veszprém Megyei Bíróság döntéséig, a további intézkedést a Polgármesteri Hivatal felfüggesztette.
Mint arról korábban beszámoltunk, a Közép-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal másodfokon azt az ítéletet hozta, hogy el kell szállítani a Színházkert végében álló, amúgy félkész 56-os Rajk emlékművet. A határozat szerint a bontást holnap kezdték volna a szakemberek.
Füssy Angéla
további cikkek
Bejelente veszprémi polgármester-jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom választás 2024 Bejelente veszprémi polgármester-jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom A Mi Hazánk Mozgalom részéről a veszprémi elnökük, Kovacsics Zsolt száll ringbe az önkormányzati választáson a polgármesteri székért. Mindezt Toroczkai László, a párt országos elnöke jelentette be pénteken Veszprémben, akitől azt is megtudtuk, hogy az európai parlamenti választáson is komoly ambícióik vannak. Ehhez egy európai szinten is jelentős támogatót már maguk mögött tudhatnak. tegnap 14:43 Négy újabb Gripennel erősödik a Magyar Honvédség Négy újabb Gripennel erősödik a Magyar Honvédség A Honvédelmi Minisztérium közleményében azt írta, Magyarország megnövekedett külföldi szerepvállalása és a megváltozott biztonsági környezet miatt szükségessé vált a légierő harcászati repülő képességének továbbfejlesztése. 2024. február 23. 13:48 A kommunizmus áldozataira emlékeztek Veszprémben A kommunizmus áldozataira emlékeztek Veszprémben Február 25. a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja, melyet Kovács Béla kisgazda politikus 1947-ben történt letartóztatásának évfordulója kapcsán jelölt ki a parlament még 2000-ben. Az emléknaphoz kapcsolódóan pénteken Veszprémben is fejet hajtottak az áldozatok emléke előtt.  tegnap 9:14 Hétfőn választ államfőt a parlament Hétfőn választ államfőt a parlament A köztársasági elnököt február 26-án választja meg az Országgyűlés - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a házbizottság pénteki ülését követően a Facebookon. 2024. február 23. 13:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.