Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A közmédia közvetít a középdöntőről

2014. január 25. 18:18 // Forrás: MTI
A férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének magyar meccseit is közvetíti az M1 és a Kossuth Rádió - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteken az MTI-vel.

A norvég válogatott ellen kiharcolt csütörtöki döntetlennel középdöntőbe jutott magyar csapat szombaton Macedónia ellen folytatja szereplését, a találkozót az M1 15.50-től élőben közvetít. A magyarok további két - 20-án, hétfőn 20.30-kor a Dánia elleni, és 22-én, szerdán 18.15-kor az Ausztria elleni - mérkőzését is élőben közvetíti az M1. A találkozók helyszíni televíziós kommentátora továbbra is Knézy Jenő lesz, a rádióhallgatókat pedig Virányi Zsolt tudósítja Herningből. A találkozók online, a telesport.hu oldalon továbbra is követhetők.

Az MTVA közleménye szerint az Eb eddigi magyar érdekeltségű mérkőzései fokozatos érdeklődésre tettek szert a tévénézők körében. A spanyolok elleni nyitómeccset 383 ezren nézték végig, az izlandiak elleni találkozón ez a szám már 464 ezerre, míg a norvégok elleni sorsdöntő összecsapáson 549 ezerre emelkedett. Az eddig közvetített három mérkőzés valamelyikébe több mint 2,3 millióan néztek bele legalább egy percre, ez meghaladja a teljes népesség negyedét a Nielsen adatai szerint - írták.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.