Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Falatnyi jótékonyság a Kossuth utcán

2019. szeptember 19. 11:33
Szerdán kora délután hivatalosan is kezdetét vette a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület (VVHHFE) második jótékonysági süteményvására a Főposta előtt.

– Hála Istennek, valamint érsek atyának az időjárás is kegyébe fogadta második jótékonysági süteményvásárunkat – fejezte ki gondolatait Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke a posta előtt szerdán, az esemény hivatalos megnyitóján.

dr. Márfi Gyula, nyugalmazott érsekdr. Márfi Gyula, nyugalmazott érsek

A sütivásár fővédnöke, dr. Márfi Gyula nyugalmazott érsek köszöntőjében tréfásan megjegyezte, hogy sajnos annyi süteményt nem tud megenni, mint amennyit adakozna, ugyanis vigyáznia kell az alakjára. Viszont hozzátette, természetesen melegséggel tölti el a szívét, hogy részt vehet az eseményen, illetve a Jóisten áldása mellett azt kívánja, hogy minél több ember lelkéhez jusson el az akció valódi mondanivalója.

Ovádi Péter kivette részét a jótékonykodásbólOvádi Péter kivette részét a jótékonykodásból

Ovádi Péter országgyűlési képviselő a VVHHFE jelmondatával emlékeztetett, miszerint

jót tenni könnyű, ha sokan segítenek!

A politikus mindemellett kiemelte: tiszteletre méltó az a munka, melyet az egyesület mind városunkban, mind a megyénkben azért végez, hogy a rászoruló gyermekek, diákok mindennapjait szebbé, boldogabbá tegye. Búcsúzásképp pedig még reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy minél több veszprémi kiveszi majd a részét egy „szelettel” a jótékonyságból.

Az egyesület programja egyébként már a tavalyi esztendőben is igencsak nagy sikert aratott: akkor kicsivel több, mint hatszázezer forintot sikerült összegyűjteni. Portálunk, a vehir.hu kérdésére az elnök elárulta, a cél az, hogy idén duplázzanak, azaz 1,2 millió forintot gyűjtsenek a veszprémi hátrányos helyzetű fiataloknak.

A jótékonysági akcióhoz városunk élvonalbeli futsalcsapata, az 1. Futsal Club Veszprém mellett a Pannon Várszínház, illetve több szervezet, valamint közéleti személyiség is csatlakozott.


A vásár pontos időpontjai:

  • szeptember 18-21.
  • szeptember 25-28.
  • október 2-5.
    (szerdától péntekig 14.00 és 18.00 között, szombaton 09.00 és 11.00 között)
Simon Dani
Kovács Bálint
további cikkek
A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok Szerdán a Március 15. úti Sportcsarnok küzdő fiataloktól zengett, akik a Honvédelmi Sportszövetség által életre hívott Bátrak Ligáján vetélkedtek. Az eseményen több általános iskola mintegy száz tanulója versengett. tegnap 22:37 Harminc éve igazolják, hogy Veszprém tényleg a „királynék városa” Harminc éve igazolják, hogy Veszprém tényleg a „királynék városa” Három évtizedes jubileumát ünnepelte vasárnap a Zonta Club veszprémi szervezete. Harminc éve azért jöttek létre a nemzetközi szervezeten belül, hogy jobb világot építsenek a nőknek. Azóta ösztöndíjakon, jótékonysági akciókon és kulturális programokon keresztül is tettek ezért, a civil munka pedig a jövőben is folytatódik. 2024. április 22. 11:34 Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. 2024. április 21. 14:14 Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Ezen a hétvégén tartották Szentgálon a Barkóca fesztivált, aminek névadója a település határában álló háromszáz éves fa, aminek a gyümölcséből, mint kiderült kiváló pálinka készül. 2024. április 21. 16:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.