Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C

Falatnyi jótékonyság a Kossuth utcán

2019. szeptember 19. 11:33
Szerdán kora délután hivatalosan is kezdetét vette a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület (VVHHFE) második jótékonysági süteményvására a Főposta előtt.

– Hála Istennek, valamint érsek atyának az időjárás is kegyébe fogadta második jótékonysági süteményvásárunkat – fejezte ki gondolatait Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke a posta előtt szerdán, az esemény hivatalos megnyitóján.

dr. Márfi Gyula, nyugalmazott érsekdr. Márfi Gyula, nyugalmazott érsek

A sütivásár fővédnöke, dr. Márfi Gyula nyugalmazott érsek köszöntőjében tréfásan megjegyezte, hogy sajnos annyi süteményt nem tud megenni, mint amennyit adakozna, ugyanis vigyáznia kell az alakjára. Viszont hozzátette, természetesen melegséggel tölti el a szívét, hogy részt vehet az eseményen, illetve a Jóisten áldása mellett azt kívánja, hogy minél több ember lelkéhez jusson el az akció valódi mondanivalója.

Ovádi Péter kivette részét a jótékonykodásbólOvádi Péter kivette részét a jótékonykodásból

Ovádi Péter országgyűlési képviselő a VVHHFE jelmondatával emlékeztetett, miszerint

jót tenni könnyű, ha sokan segítenek!

A politikus mindemellett kiemelte: tiszteletre méltó az a munka, melyet az egyesület mind városunkban, mind a megyénkben azért végez, hogy a rászoruló gyermekek, diákok mindennapjait szebbé, boldogabbá tegye. Búcsúzásképp pedig még reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy minél több veszprémi kiveszi majd a részét egy „szelettel” a jótékonyságból.

Az egyesület programja egyébként már a tavalyi esztendőben is igencsak nagy sikert aratott: akkor kicsivel több, mint hatszázezer forintot sikerült összegyűjteni. Portálunk, a vehir.hu kérdésére az elnök elárulta, a cél az, hogy idén duplázzanak, azaz 1,2 millió forintot gyűjtsenek a veszprémi hátrányos helyzetű fiataloknak.

A jótékonysági akcióhoz városunk élvonalbeli futsalcsapata, az 1. Futsal Club Veszprém mellett a Pannon Várszínház, illetve több szervezet, valamint közéleti személyiség is csatlakozott.


A vásár pontos időpontjai:

  • szeptember 18-21.
  • szeptember 25-28.
  • október 2-5.
    (szerdától péntekig 14.00 és 18.00 között, szombaton 09.00 és 11.00 között)
Simon Dani
Kovács Bálint
további cikkek
Ovádi Péter: Az állattartók felelőssége, hogy gondoskodjanak kedvenceik biztonságáról a nyári időszakban Közös ügyünk az állatvédelem Ovádi Péter: Az állattartók felelőssége, hogy gondoskodjanak kedvenceik biztonságáról a nyári időszakban Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos, ismételten felhívja az állattartók figyelmét a nyári meleg okozta veszélyekre. A nyári hónapok forrósága nem csupán az emberek, hanem négylábú társaink számára is komoly kihívást jelent. A kánikula időszakában különösen figyelnünk kell háziállataink jólétére, hiszen a magas hőmérséklet súlyosan megterhelheti őket.   2024. július 14. 11:29 Tizenötödik születésnapját ünnepli a Sobri Jóska Élménypark Tizenötödik születésnapját ünnepli a Sobri Jóska Élménypark Július 11. különleges nap volt a Sobri Jóska Élményparkban, hiszen egy napon ünneplték a helyszín születésnapját, valamint a Nagy Kaland Napját. A rendezvény igencsak jó hangulatúra sikeredett, a pecsétgyűjtő verseny, a kincsvadászat, a tutajhúzás, a hangszersimogató is remek alkalmat adott a kikapcsolódásra. Menet közben pedig maga Sobri Jóska is megérkezett… 2024. július 12. 15:10 Közösségi ünnep a kerek templom alatt Közösségi ünnep a kerek templom alatt Frissítően hatott az Ösbő vezér parkon keresztül csordogáló patak hűs vize a szombati hőségben az ösküi falunapon. 2024. július 6. 17:28 Versengés és szórakozás Sólyon Versengés és szórakozás Sólyon Tizedik alkalommal rendeztek falunapot szombaton Sólyon. 2024. július 6. 16:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.