Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

88 hátrányos helyzetű diák vehetett át tanszercsomagot

2019. szeptember 4. 16:00
Tanszercsomagokkal segített a rászoruló diákokon a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület.

Az egyesület szervezésében szerda délután a Simonyi iskola aulájában adtak át tanszercsomagokat 88 rászoruló diáknak, összesen mintegy 400 ezer forint értékben.

Az egyesület elnöke, Molnár Roland megköszönte a rendezvényt befogadó iskola igazgatójának a segítséget, valamint az Egyetemváros egyéni önkormányzati képviselőjének, Baumgartner Lajosnak a hosszú ideje tartó támogatást. A képviselő pedig az egyesület munkáját köszönte meg, rámutatva: bő egy évtizede dolgoznak rendületlenül a hátrányos helyzetű fiatalokért.

Baumgartner hozzátette: mindig is szívügyének tartotta a rászoruló gyerekek támogatását, ezért képviselői keretéből is rendszeresen segítette az egyesületet.

 

Mivel az októberi önkormányzati választáson már nem indul, Baumgartner Lajos képviselői minőségében el is köszönt mind a rendezvényt befogadó iskolától, mind a civil szervezettől — megjegyezve, hogy magánemberként a jövőben is szívesen vesz részt a rendezvényeken. Az egyesület a képviselőt ez alkalomból örökös tiszteletbeli tagjává avatta.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.