Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Le a tizedikről, irány a park!

2019. augusztus 29. 3:51
Nyár vége felé immáron hagyományosan felpezsdül a Haszkovó lakótelep élete is. A Gyere a parkba című rendezvénysorozat a panelházak legfelső emeletéről is igyekszik lecsalogatni az embereket az Agóra előtti parkba.

Szerdán vette kezdetét az Agóra Veszprém Kulturális Központ hagyományos nyárbúcsúztató rendezvénye. A régi HEMO épülete előtti parkban idén is a legváltozatosabb programokkal készültek a szervezők, ahol helyet kaptak zenés és táncos előadások, gyermek- és családi programok, valamint szabadtéri büfé is várja azokat, akik a nyár utolsó napjait egy közösségépítő, vidám rendezvényen szeretnék eltölteni.

Neveda Amália, az Agóra Veszprém igazgatója portálunknak elmondta, hogy az idei évben kibővített programokkal is készülnek. Immáron nemcsak a korábban megszokott játszóházak és koncertek várják az embereket, hanem egy termelői és kézműves vásár is kitelepült a Táborállás parkba. Hozzátette, hogy évről évre nagyobb az érdeklődés a rendezvény iránt, ahová nem csak a lakótelepről várnak vendégeket, hanem mindegyik városrészből.

Programokból pedig nincs hiány. A szerdai nyitónap után még csütörtökön és pénteken is változatos kínálatból válogathatnak az érdeklődők. Péntek este a rendezvény fináléjaként a Hősök fog koncertet adni, de addig is számos színes program közül válogathatnak az érdeklődők, amelyekről az Agóra honlapján részletesen is tájékozódhatnak.

Idén az időjárás is kedvez az ingyenes rendezvénynek, amely csütörtökön öt órától, pénteken pedig fél öttől várja az érdeklődőket.

A lakótelep nyüzsgése augusztussal sem ér véget. Az Agóra Veszprém következő nagyszabású rendezvénysorozatát szeptember 5-7-re között tervezik. A Filmek a falon című programot első alkalommal szervezik meg a 2023 Veszprém Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával. Három klasszikus filmet tekinthetnek meg az érdeklődők, de jelen esetben a mozivásznat a Stromfeld 5. sz. társasház fala helyettesíti majd. Igazi szabadtéri moziélményt kínál ez a rendezvény is.
Szeptember 5-én az Eszevezett esküvő, szeptember 6-án a Mindenki tudja, szeptember 7-én pedig a Szerelembe gurulva című filmet tekinthetik meg este 8 órától. Esőhelyszín az Agóra színházterme.

Hajas Bálint
Domján Attila
további cikkek
Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Megérkezett az első gólya Veszprémbe egy új rendezvény képében, ami az EKF eredményességét már az azon túli időszakban bizonyítja. Az első Veszprémi Borszalon azokat az értékeket képviseli, aminek erősítésén a kulturális főváros program hosszú időn át dolgozott. Május végén pedig bárki megtapasztalhatja ezt a Várban található impozáns helyszínen, amiről szerda délután árultak el a szervezők többet. ma 1:47 Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken 2024. augusztus 1-3. között ismét sokszínű zenei élményekbe borul a Balaton-felvidéki jazzfalu: 12. alkalommal rendezik meg a már nemzetközi hírű butikfesztivál, a Paloznaki Jazzpikniket. tegnap 17:07 Új műfaj mutatkozik be a Kabóca Bábszínházban Új műfaj mutatkozik be a Kabóca Bábszínházban Különleges, zenés gyerekelőadással készül a Kabóca Bábszínház 2024 tavaszán: a Piroska és a Farkas című operilla bemutatója 2024. május 11-én 16 órakor lesz a Deák Ferenc utca 13. szám alatt.  2024. április 16. 15:42 Gáspár Sándor: erős szálak kötnek Veszprémhez Gáspár Sándor: erős szálak kötnek Veszprémhez Gáspár Sándor Kossuth-díjas színész volt a Vehír közéleti sorozatának legutóbbi vendége, így néhány szerencsés olvasónk egy kötetlen beszélgetésen vehetett részt, ahol maguk is feltehették kérdéseiket a színésznek. A Veszprémhez szorosan kötődő művész életformájáról, többlakiságáról is mesélt, amelyről egy videós összeállítást is megtekinthetnek. tegnap 13:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.