Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Termékmintával könnyebb a döntés!

2019. augusztus 16. 11:36
Tény, hogy a bútorfelújítás reneszánszát éli. A jelenség mögött nem pusztán az anyagi megfontolás áll, hanem a tudatos fogyasztói szemlélet is. A régi, megunt dolgainkat nem kell feltétlenül szemétre vetnünk. Számos használati tárgy, így otthonuk, munkahelyünk berendezési tárgyai, bútorai is időről időre elhasználódnak. Egy költözés, egy új lakó érkezése, de az egyéni elképzelések változása is életre hívhatja a megújulás igényét. A lakókörnyezet kialakításában kiemelten fontos bútoraink külleme, állapota. Azonban nem vehetünk mindig új és új tárgyakat! Pusztán azért, mert valami kiment a divatból, vagy a használatból adódóan kissé megkopott a régi fénye, attól az még funkcionálisan tökéletes lehet!

Fólia termékminta csomag

A bútorfelújításhoz, otthonunk helyiségeinek szépítéséhez is kiváló megoldást jelent az öntapadós fólia használata. Akár már vizes helyiségeinkben is használhatjuk, de főleg a bútorlapok fedésében játszhat főszerepet. Rendelés előtt azonban érdemes termékminta csomagot kérni, hogy saját szemünkkel győződjünk meg a fólia színéről. A monitor becsaphat, nem biztos, hogy pontosan visszaadja a kiválasztott színt, ezért is javasolt a termékminta beszerzése. Sokak számára kézbe fogva, a felújítandó felülethez próbálva lesz egyértelmű, hogy milyen hatást is érhetünk el a fóliázással. Főleg nagyobb mennyiség megvétele előtt érdemes megrendelni a csomagot.

Mire jó a termékminta?

Az A4-es méretű próbadarabok már jól visszaadják a fólia tulajdonságait. Ha lakásunkban szeretnénk harmonikussá tenni a különféle bútorokat, akkor ezekkel a mintákkal összehasonlíthatjuk a színeket. Ha egyszerűen csak megunt környezetünket fóliázással frissítenénk fel, akkor is segítségünkre lehetnek a színkombinációk tekintetében. Konyhában, pultra alkalmazva tesztelhetjük, hogy bírja-e a fokozott igénybevételt a fólia. A mintákkal ellenőrizhetjük azt is, hogy vizes helyiségeinkben miként működik a fólia, illetve a sarkok, élek fedését is kipróbálhatjuk. Kifejezetten javasolt a termékcsomag, ha fa- vagy márványhatású, erezetes felületet szeretnénk. A fólia rajzolata, mintázata is befolyásoló tényező lehet a végleges döntés előtt.

Sokoldalú használat

Nem véletlen az öntapadós fólia népszerűsége. A dekorációs és felújítási lehetőségek nem csak a bútorokra, nyílászárókra, falakra korlátozódnak. Különleges burkolatot nyerhetünk a 3D-s csempematricával vagy a kifejezetten padlóra alkalmazható anyagokkal. Az öntapadós fólia sokoldalú felhasználásához igazodva, a tapéták funkciójától függően különféle termékminta csomagok rendelhetők. Aki szívesen nyitna a tükör-, illetve üvegfóliák világa felé, annak is lehetősége van termékmintákon keresztül ismerkedni ezekkel a típusokkal. A dekor és üvegfólia mellett padlóra alkalmazható termékmintát is rendelhetünk.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.