Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Bemutatta képviselőjelöltjeit az ellenzéki összefogás Veszprémben

2019. augusztus 15. 10:33
A DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-Párbeszéd minden városi körzetben indít képviselőjelöltet ősszel.

Sajtótájékoztató keretében csütörtök reggel mutatta be közös önkormányzati képviselőjelöltjeit a hatpárti ellenzéki összefogás Veszprémben. A Katanics Sándor polgármester-jelölt vezette összefogás listáján MSZP-s, Jobbikos és LMP-s politikus, DK-s pártaktivista, valamint független pedagógus és szakszervezeti aktivista nevek is szerepelnek:

  1. vk. Katanics Sándor
  2. vk. Gerstmár Ferenc
  3. vk. Zakar Csaba
  4. vk. Guzslován Gábor
  5. vk. Mihályi Balázs
  6. vk. Somfai Attila
  7. vk. Benczik Gabriella
  8. vk. Hartmann Ferenc
  9. vk. Dr. Kiss Béla
  10. vk. Kovács Rajmund
  11. vk. Kerekes Miklós
  12. vk. Sőregi Attila

Az előtérben Katanics Sándor, mögötte a képviselőjelöltek sorrendben láthatókAz előtérben Katanics Sándor, mögötte a képviselőjelöltek sorrendben láthatók

Katanics Sándor úgy látja, hogy Veszprémben amellett, hogy nem bővítik a Veszprém Arénát, részben elbukott a kormány Modern Városok programjának több eleme. Információi vannak arról, hogy sérülni fog a Petőfi Színház rekonstrukciójával járó projekt de késni látszik a kulturális negyed kialakítása is.

Azt ígérte, később részletesebben is bemutatják magukat és programjukat is, azt azonban kiemelte, politikájuk az élhető, zöld és otthonos Veszprém fejlődését szolgálná.

A DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-Párbeszéd közös polgármester-jelöltje szerint Veszprémnek többek közt szüksége volna arra, hogy megoldódjanak a közlekedési, a parkolási és lakhatási gondok, valamint a bérlakás program és az energiahatékonyság. Elmondása szerint a széleskörű összefogással ezeket a problémákat orvosolni tudnák.

Eddig hivatalosan csak e hatpárti összefogás lesz a jelenlegi polgármester, Porga Gyula és a Fidesz-KDNP kihívója az október 13-i önkormányzati választásokon. Kérdés továbbá:

Lesz-e polgármesterjelöltje Kész Zoltánéknak Veszprémben? - vehir.hu

Pár hónappal ezelőtt úgy tűnt, az Ellenzéki Kerekasztal az ellenzéki pártokkal közösen támogathat polgármesterjelöltet Veszprémben, ám közben kiderült, a pártok Kész Zoltánék nélkül képzelik el az önkormányzati választásokat.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. tegnap 15:09 Patkányhelyzet a Haszkovón közélet Patkányhelyzet a Haszkovón Hétfő délután „Rágcsálóveszély a lakótelepen” címmel sajtótájékoztatót tartott Benczik Gabriella (Párbeszéd-Zöldek) és Hartmann Ferenc (MSZP) önkormányzati képviselők a Haszkovó lakótelepen.   2024. március 26. 11:42 Talpra Magyar Péter, hív a haza! Talpra Magyar Péter, hív a haza! Mivel a rendszer megdőlt péntek délután három órakor az Andrássy úton, ahol egy nagyobb pedagógustüntetésnyi ember gyűlt össze – majd sétált tovább egy része Karácsony "Gelgőre" - a belbudai Petőfi-imitátor zászlóbontásán, ezért ez már nem is publicisztika, csupán egy lábjegyzet Magyar Péter bestseller életművén.   2024. március 18. 14:59 Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel - közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán. 2024. március 14. 18:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.