Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 15. Tas, Anasztázia
Veszprém
14°C
2024. április 15. Tas, Anasztázia
Veszprém
14°C

Bemutatta képviselőjelöltjeit az ellenzéki összefogás Veszprémben

2019. augusztus 15. 10:33
A DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-Párbeszéd minden városi körzetben indít képviselőjelöltet ősszel.

Sajtótájékoztató keretében csütörtök reggel mutatta be közös önkormányzati képviselőjelöltjeit a hatpárti ellenzéki összefogás Veszprémben. A Katanics Sándor polgármester-jelölt vezette összefogás listáján MSZP-s, Jobbikos és LMP-s politikus, DK-s pártaktivista, valamint független pedagógus és szakszervezeti aktivista nevek is szerepelnek:

 1. vk. Katanics Sándor
 2. vk. Gerstmár Ferenc
 3. vk. Zakar Csaba
 4. vk. Guzslován Gábor
 5. vk. Mihályi Balázs
 6. vk. Somfai Attila
 7. vk. Benczik Gabriella
 8. vk. Hartmann Ferenc
 9. vk. Dr. Kiss Béla
 10. vk. Kovács Rajmund
 11. vk. Kerekes Miklós
 12. vk. Sőregi Attila

Az előtérben Katanics Sándor, mögötte a képviselőjelöltek sorrendben láthatókAz előtérben Katanics Sándor, mögötte a képviselőjelöltek sorrendben láthatók

Katanics Sándor úgy látja, hogy Veszprémben amellett, hogy nem bővítik a Veszprém Arénát, részben elbukott a kormány Modern Városok programjának több eleme. Információi vannak arról, hogy sérülni fog a Petőfi Színház rekonstrukciójával járó projekt de késni látszik a kulturális negyed kialakítása is.

Azt ígérte, később részletesebben is bemutatják magukat és programjukat is, azt azonban kiemelte, politikájuk az élhető, zöld és otthonos Veszprém fejlődését szolgálná.

A DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-Párbeszéd közös polgármester-jelöltje szerint Veszprémnek többek közt szüksége volna arra, hogy megoldódjanak a közlekedési, a parkolási és lakhatási gondok, valamint a bérlakás program és az energiahatékonyság. Elmondása szerint a széleskörű összefogással ezeket a problémákat orvosolni tudnák.

Eddig hivatalosan csak e hatpárti összefogás lesz a jelenlegi polgármester, Porga Gyula és a Fidesz-KDNP kihívója az október 13-i önkormányzati választásokon. Kérdés továbbá:

Lesz-e polgármesterjelöltje Kész Zoltánéknak Veszprémben? - vehir.hu

Pár hónappal ezelőtt úgy tűnt, az Ellenzéki Kerekasztal az ellenzéki pártokkal közösen támogathat polgármesterjelöltet Veszprémben, ám közben kiderült, a pártok Kész Zoltánék nélkül képzelik el az önkormányzati választásokat.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. ma 19:20 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben választás 2024 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben Felléptek a politikai színtérre a veszprémi ellenzék képviselőjelöltjei is, miután szerda délután hivatalosan is bejelentették, hogy a város tizenkét egyéni választókerületében kik indulnak. A sakktáblán a helyezkedés lezajlott, a jelöltek közt több régi és néhány új név is szerepel, egy közülük pedig az országos politikából nyergelne át a veszprémi városháza padsorába. 2024. április 11. 9:57 Veszprémi politikus is felkerült a Fidesz-KDNP EP-listájára választás 2024 Veszprémi politikus is felkerült a Fidesz-KDNP EP-listájára Kiderült, hogy a kormánypártok mely politikusai szerepelnek majd a listán a június 9-ei európai parlamenti választásokon. A listavezető Deutsch Tamás, a huszonegy fő között pedig egy veszprémi politikus is van. 2024. április 11. 14:33 Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert A márciusi közgyűlésen került pecsét arra a hivatalos döntésre, ami lehetővé teszi, hogy az EKF sikerprojektje, a Gyárkert idén is folytatódjon, sőt egészen 2026-ig a város kiemelt fesztiváljai közé tartozzon. A közgyűlés erről szóló szavazásán viszont meglepő módon nem voltak egységesek a kérdésben a fideszes és ellenzéki képviselők. 2024. április 5. 14:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.