Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 16. Valter
Veszprém
28°C
2024. július 16. Valter
Veszprém
28°C

Bemutatta képviselőjelöltjeit az ellenzéki összefogás Veszprémben

2019. augusztus 15. 10:33
A DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-Párbeszéd minden városi körzetben indít képviselőjelöltet ősszel.

Sajtótájékoztató keretében csütörtök reggel mutatta be közös önkormányzati képviselőjelöltjeit a hatpárti ellenzéki összefogás Veszprémben. A Katanics Sándor polgármester-jelölt vezette összefogás listáján MSZP-s, Jobbikos és LMP-s politikus, DK-s pártaktivista, valamint független pedagógus és szakszervezeti aktivista nevek is szerepelnek:

 1. vk. Katanics Sándor
 2. vk. Gerstmár Ferenc
 3. vk. Zakar Csaba
 4. vk. Guzslován Gábor
 5. vk. Mihályi Balázs
 6. vk. Somfai Attila
 7. vk. Benczik Gabriella
 8. vk. Hartmann Ferenc
 9. vk. Dr. Kiss Béla
 10. vk. Kovács Rajmund
 11. vk. Kerekes Miklós
 12. vk. Sőregi Attila

Az előtérben Katanics Sándor, mögötte a képviselőjelöltek sorrendben láthatókAz előtérben Katanics Sándor, mögötte a képviselőjelöltek sorrendben láthatók

Katanics Sándor úgy látja, hogy Veszprémben amellett, hogy nem bővítik a Veszprém Arénát, részben elbukott a kormány Modern Városok programjának több eleme. Információi vannak arról, hogy sérülni fog a Petőfi Színház rekonstrukciójával járó projekt de késni látszik a kulturális negyed kialakítása is.

Azt ígérte, később részletesebben is bemutatják magukat és programjukat is, azt azonban kiemelte, politikájuk az élhető, zöld és otthonos Veszprém fejlődését szolgálná.

A DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-Párbeszéd közös polgármester-jelöltje szerint Veszprémnek többek közt szüksége volna arra, hogy megoldódjanak a közlekedési, a parkolási és lakhatási gondok, valamint a bérlakás program és az energiahatékonyság. Elmondása szerint a széleskörű összefogással ezeket a problémákat orvosolni tudnák.

Eddig hivatalosan csak e hatpárti összefogás lesz a jelenlegi polgármester, Porga Gyula és a Fidesz-KDNP kihívója az október 13-i önkormányzati választásokon. Kérdés továbbá:

Lesz-e polgármesterjelöltje Kész Zoltánéknak Veszprémben? - vehir.hu

Pár hónappal ezelőtt úgy tűnt, az Ellenzéki Kerekasztal az ellenzéki pártokkal közösen támogathat polgármesterjelöltet Veszprémben, ám közben kiderült, a pártok Kész Zoltánék nélkül képzelik el az önkormányzati választásokat.

Ge. Á.
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.