2020. február 19. // Zsuzsanna névnap

Legyen vendége a Retro Szállónak!

2019. augusztus 6. 14:38
Különleges múltidéző időutazásra invitáljuk a 60-as, 70-es, 80-as 90-es évek zenei világát kedvelő nézőket.

Varázslatos színházi estét garantál az októberben útjára indult Retro szálló sorozatunk, amely felidézi azokat a dalokat, amelyek mellé rengeteg élményt, emléket társítottunk az elmúlt évtizedek folyamán. A vidám időutazásban segítségünkre lesz Szeles József, Keller János és ez alkalommal Jónás Andrea is, valamint a korszak egy-egy felejthetetlen ikonja, továbbá a szalontánckar és a TeHátrum bárzenekar közreműködésével élő zene teszi még tartalmasabbá az estét. A színház és a könnyűzene találkozik a Retro szálló alatt, hiszen az előadás egy képzeletbeli szállodában játszódik napjainkban, ahol a szálló dolgozói sorra fedezik fel a régi magyar énekesek, zenekarok ottfelejtett tárgyait, felidézik a dalaikat, az est sztárvendége pedig teljes valójában is megjelenik Perlaki Róbert díszletei között és számos jól ismert, kedvelt dalát elénekli a meglepett szállodai dolgozóknak és természetesen a közönségnek. Az előadás nem titkolt célja, hogy az idősebb korosztályt visszarepítse a múltba, a régi szép emlékek közé, a fiatalabbaknak pedig megmutassa, hogy annak idején kikért rajongtak szüleik.

Az előadáshoz kapcsolódóan VIP Catering szolgáltatást nyújtunk korlátozott számban jegyvásárlóinknak, melynek ára 12.000 Ft (belépőjeggyel együtt).
A szolgáltatás kizárólag a jegy felmutatásával vehető igénybe.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 3 500 Ft

II. Árkategória : 12 000 Ft

A VIP szekció a nézőtértől ekülönített területen található, ahol étel és ital szolgáltatást biztosítunk az előadás ideje alatt.

Időpont: 2019. 09. 12. 19:00

Helyszín: Historia Kert (Remete köz 8.)

vehir.hu
2020. február 19. // Zsuzsanna névnap