Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 16. Botond, Mózes
Veszprém
20°C
2024. május 16. Botond, Mózes
Veszprém
20°C

Olyan tokot keresel a telefonodra, amit mindenki irigyel majd?

2019. július 16. 15:13

Manapság a trendek jönnek-mennek, legyen szó akár ruhaneműkről, cipőkről vagy kiegészítőkről. A divatkövetők számát azonban lassan utoléri egy másik csoport, azoknak a fiataloknak és felnőtteknek a tömege, akik mindennapi szettjükkel ki akarnak fejezni egy érzést, egy hangulatot, vagy akár csak egy elköteleződést valaki vagy valami mellett.

A ruhák mellett a kiegészítők kiválasztására is egyre nagyobb figyelmet szentelünk, így már az sem mindegy, hogy telefonunkat mibe öltöztetjük fel. Az okostelefonok nem csupán funkcionális szerepet töltenek be életünkben, hiszen a legtöbbünk már egy táska védelmébe sem teszi el.

A telefontok, mint önkifejezésünk eszköze

Mivel ilyen sokat van szem előtt a készülék, így a rájuk illesztett tokkal rengeteg dolgot ki lehet fejezni, sőt akár emlékezni is lehet általuk. Egyedi tokok készítésével egy boldog pillanatra is emlékezhetünk szeretteinkkel, míg összeillő tokokkal kifejezhetjük valakivel a szoros viszonyunkat.

Mikor a dizájnra kerül a sor, a legtöbben azt szokták mondani, számukra az a legfontosabb, hogy kapcsolódjon kedvenc sorozatukhoz, filmjükhöz, zenekarukhoz, miközben védi a telefont az esetleges esések által okozott sérülésektől.

Van ami örök, van ami trendi

Ha a filmek és sorozatok köré fonódott rajongótáborokat megfigyeljük, meg a ruhadarabok mennyiségét, amiket legyártanak, felhasználva belőlük karaktereket, mondatokat, két dolgot figyelhetünk meg. Egyrészt, hogy vannak örökké divatos, újra és újra felhasznált filmek és szereplők, mint a Disney hercegnők, a Family Guy vagy a Simpsons.

Másrészt léteznek olyan darabok is, amelyek csupán ideig-óráig örvendenek hatalmas népszerűségnek, mint évekkel ezelőtt a hatalmas Twilight-mánia. Azt persze meg kell jegyezni, hogy Edward és Jacob rajongóinak akkoriban még nem volt szükségük telefontokokra, így az ő arcuk csupán pulcsikra, pólókra, füzetekre és egyéb kiegészítőkre kerülhetett rá.

2019 legmenőbb tokjai

Van persze olyan is, amikor a divatimádók és a rajongásuk tárgyát a telefonjukkal is hirdetőknek a készülékén ugyanolyan témájú tok csillan meg. Ez történik éppen most is.

A Trónok Harca és a Stranger Things rajongók között jelenleg mindenki megtalálható, utóbbinak ráadásul nemrég jelent meg a harmadik évada! Ha szeretnél egy igazán menő tokkal villogni a nyáron, vagy csupán ST rajongó vagy, mindenképp nézz be az INFINITY Tokokhoz!

A kreatív csapat által megtervezett és elkészített tokok nem csupán királyak, de könnyedén megvédik a telefonodat a betonnal való lepacsizás által okozott károktól. Ne feledd azt se, hogy ha nem találod meg a számodra tökéletes álomdizájnú tokot, akár rendelhetsz egy egyedi darabot is, amit akár segítenek megtervezni is, majd tapasztalt kezeik között néhány nap alatt el is készítik azt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.