Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 13. Jenő
Veszprém
29°C
2024. július 13. Jenő
Veszprém
29°C

Húsvéti csomagokra gyűjt a VVHHFE

2019. április 5. 4:00
Hatvanöt hátrányos helyzetű általános iskolás diák részére gyűjt húsvéti adományokat a Veszprém Városi Hátrányos Helyetű Fiatalokért Egyesület.

Az egyesület és partnerei - a Kukkantó Egyesület, a Vitalitás Nyugdíjas Klub és több veszprémi iskola - elsősorban játékokat, plüss kabalákat és persze édességeket gyűjtenek, hogy azok a hátrányos helyzetű fiatalok is kaphassanak húsvéti csomagot, akiknek családi körülményei miatt ez nem adatna meg.

- Veszprém sokadjára mutatja meg, hogy összefogással milyen jó dolgokra képes, milyen erős a közösség - fogalmazott a jótékonysági kezdeményezés fővédnöke, Gulyás Péter kézilabdázó. És valóban: az iskolák gyűjtőpontjain az akció meghirdetése óta szépen halmozódnak a felajánlások.

Ezt megerősítette Gulkai László, a Jendrassik-Venesz iskola igazgatója is,aki elmondta: a gyűjtésbe a tanárokat és a diákokat is bevonták, a diákönkormányzat is aktív szerepet vállal a hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésében. Az igazgató arra is felhívta a figyelmet, hogy a gyűjtőpontra nemcsak az iskolapolgárok, hanem a környéken, a lakótelepen élők is bevihetik adományaikat.

A Jendrassik-Venesz iskola mellett adományokat gyűjt még a Csermák Antal Zeneiskola, a Skorpió Étterem, a Vitalitás Nyugdíjas Klub, a Március 15. úti könyvtár, a Kukkantó Egyesület, az Ipari Szakgimnázium, a Táncsics Mihály Szakközépiskola, a Padányi Katolikus Iskola, a Lovassy László Gimnázium, a Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnázium és az iPhon Center.

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.