Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
13°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
13°C

Tervezőknek és kivitelezőknek: az UD kalkulátorról

2019. március 25. 14:04

A record automata ajtóit nagyon sok helyen felhasználhatjuk. Magánházak, középületek, szállodák, áruházak, repterek, pályaudvarok, hogy csak néhány példát említsünk meg, ahova a termékek beszerelését kérték a vásárlóik.

Kis és nagy forgalmú bejáratokat egyaránt érdemes record automatizált ajtókkal ellátni, de ugyanígy érdemes megfontolni a belső terek elválasztását is. Belső elválasztásra használják például az egészségügyben a kórházak folyosóin, műtők ajtajainál, vagy az élelmiszeriparban a hűtőterek elválasztásánál. Nagyon fontos ezeken a helyszíneken, hogy a kézi használatot csökkentve, inkább az automatika vegye át az ajtó nyitását és záródását.

A magyar Record Ajtó-automatizálási Kft.

A cég a svájci record konszern leányvállalata, amely 2000 óta van jelen a magyar piacon, 2007 óta pedig piacvezetőnek számít az automata ajtók gyártásában, forgalmazásában, szervizelésében. A record.hu oldalon megtekinthető széles termékkínálatukban megtalálhatnak olyan vízszintes mozgású automatizált ajtókat, amelyek szinte minden bejárati vagy térelválasztós ajtó igényeket kielégítenek.

Ügyfeleik körében igen keresettek az automata ajtók, legyen szó kis, közepes, vagy nagy épületről, ötvözve a az eleganciát, esztétikumot és praktikumot. A Record ajtók mind az igénybevétel, mind pedig az megjelenés terén kiemelkedően hozzák a tőlük elvártakat.

Mely cégek veszik igénybe szolgáltatásaikat?

Ideális megoldás nyújtanak termékeink és szolgáltatásaik az Épületüzemeltető cégektől kezdve a Végfelhasználókig mindenkinek, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a termék és szolgáltatás minőségében, az eleganciában, valamint a díjazás terén.

Milyen új szolgáltatást lehet igénybe venni oldalukon?

Az új kalkulátoruk elsősorban tervezőknek és végfelhasználók számára nyújt segítséget. A Record UD kalkulátor segít, hogy előre kalkulálható legyen a szerkezeti hőátbocsátási tényezője, így a korábbi bonyolult méréseket felváltja a kényelmes és egyszerű, pár főbb adat megadását követő azonnali érték számítás.

A kalkulátor segítségével összehasonlíthatjuk, hogy a speciális fejlesztésű record THERMCORD hőszigetelő automata ajtó mennyivel kevesebb hőt enged át, mint a hagyományosnak számító automata ajtók.

A THERMCORD ajtók előnyei

A record THERMCORD profilcsaládot egy hosszabb tervezési és tesztelési szakaszat követően 2012-ben vezették be a piaca azzal a céllal, hogy az épület hűtési/fűtési költségeit hatékony módon tudják csökkenteni anélkül, hogy ez bármilyen érezhető hatással legyen a record ajtókra jellemző megbízható, halk működésre.

Ennek eredménye, hogy olyan egyedülálló konstrukciót tudnak kínálni minden meglévő és leendő Partnerüknek, mely megújult formában és funkciókban képes biztosítani a jól megszokott minőséget. Így a hagyományos, legelterjedtebb méretekhez tervezett profilrendszer 30mm-es üveggel összekapcsolva, akár az 1,4 W / m 2 K értékű hőegyenérték (UD ) is elérhető.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.