Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C

7 személyre már limuzin kell?

2019. március 20. 14:23
Napjainkban egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy egy bizonyos családi létszám felett érdemes-e beszerezni egy 7 személyes autót vagy egy kisbuszt.

Vannak természetesen helyzetek, amikor egy limuzin sokkal jobb szolgálatot tehet, mint egy nagyobb autó vásárlása. Ilyen lehet például egy nem túl messzi, külföldi városba történő meghívás mondjuk egy esküvőre. Így minden gyermek kényelmesen utazik, elfoglalja magát, sőt, akár mesefilmet néz útközben és elkerülhető az állandó vircsaft. Ennyi előnnyel valószínüleg egyetlen 7 személyes autó sem rendelkezik, így mindenképp érdemes megfontolni ezt az opciót is.

Természetesen azt gondolhatnánk, hogy egy limuzinbérlés esküvőre, születésnapokra, legény- és lánybúcsúkra való, de ez nem más, mint általánosítás. Hiszen miért ne foglalhatnánk le egy ilyen csodajárgyányt hosszabb utakra is? Arról nem is beszélve, hogy mindenki ihat, senkinek nem kell azzal foglalkoznia, hogy vezet, így maximum alkoholmentes dolgokat fogyaszthat. Egy 7 fős csapatnak nem feltétlenül kell a legcsillogóbb limuzint lefoglalnia egy ilyen úthoz, választhatnak egyszerűbbnek mondható fehéret is. Bár feltűnést ez is fog kelteni, hiszen nem találunk olyan helyet, ahol nem fordulnak meg egy ilyen hosszú és elegáns autó után.

Maga a bérlés folyamata is rendkívül egyszerű, nem kell mást tennünk, mint emailben felvenni a kapcsolatot a PLS Partylimuzin csapatával, akikkel aztán minden fontos részletet tisztázni tudunk. A teljes körű felvilágosítás alapkövetelmény, hiszen senki nem szeret rejtett költségekbe belefutni, főleg egy ilyen hosszabb út során. Éppen ezért, érdemes korábban minden kérdést összeírni, hogy azokat rendesen át tudjuk beszélni a foglalás során.

Még egy apróságként megjegyeznénk, hogy az autók mindegyikében elérhető a free Wi-Fi, így akár interneten keresztül is nézhetnek mesét a gyerekek a rendelkezésre álló nagy LCD monitoron. A limuzinokban elhelyezett minibár minden foglalás előtt fel van töltve, így ha elfogyna az ajándék pezsgő, ami minden foglaláshoz jár, akkor sem maradunk ital nélkül. Ezeknek ismeretében kellő józansággal kell kezelni a szituációt, mivel nem célszerű túlságosan becsiccsentve megérkezni egy elegánsabb rendezvényre.

Megmutatjuk, hogy a Partylimuzin kínálatában milyen autókból választhatunk, hogyha úgy döntenénk, hogy egy limoval vágunk neki ennek a több órás utazásnak.

  • A Lincoln Town Car fehér színű, modern, 8+1 személyes limuzin éppen ideális 7 főre és ha a család valamelyik tagja hozná a barátját vagy barátnőjét, még ő is pont befér.
  • A Chrysler 300 C limuzin arany színű, 9+1 személyes, minden extrával felszerelt, panoráma üvegtetős, igazán elegáns jármű. Ha van 1-2 potyautasunk, még ők is beférnek.
  • 9 fő felett a 15 személyes, 10 méter hosszú, Lincoln Navigator, fehér színű, elegáns limuzin az ideális.
  • Az Infiniti QX 56, jet ajtós, 24 személyes járgány pedig az igazán nagy társaságoknak való, így ha egy sok fős baráti társasággal indulnánk útnak, ez lesz a tökéletes választás

Ha vacillálna azon, hogy egy limuzint válasszon a családjának egy 7 személyes autó bérlése helyett, ne habozzon, nézzen körül a PLS Partylimuzin kínálatában!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.