Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Füstikék

2019. február 14. 12:00
Február 14. lassan úgy beivódik az embereknek a tudatába, mint annak idején a május 1-je. Ha esetleg a fiatalabb korosztály nem tudná, mi akkor mindig virslit ettünk sörrel. Na jó, a sört a szüleink itták.

Szóval, akkor mi majálisoztunk, célba lőtünk, családi napozgattunk. A február 14. más. A szeretetről szól, vagy inkább annak a bizonyítása, bizonygatása, hogy nekünk van valakink. Nem vagyunk egyedül. Hogy valakit imádunk. Hogy szeretünk, hogy viszont szeretnek. Ilyenkor aztán mennek a szeretlek ajándékok.

De mi lenne, ha valami olyasmit adnánk szir-szar szívecskék meg virág meg ilyen biszbaszok helyett, ami tényleg odab..sz, értéke van, és nem olyan egyszerű odaadni. Mondjunk le egy olyan szokásunkról, ami az imádottunkat zavarja!

Mondok egy tippet, ami sajnos ránk, magyarokra nagyon igaz. Nagyon sok felmérés szerint, de mondhatnám azt, hogy tapasztalatból is látom, hogy nagyon nagyon sokan dohányoznak. És a “bagósoknak” is van valakijük. És valószínűleg ők sem szeretik, hogy a párjuk dohányzik. Mekkora baromságokat írok én ide. Hiszen az káros szenvedély. Már-már betegség. Persze. De minden változtatáshoz, lemondáshoz egy pofon, egy nagyon jó motiváció kell.

Ha neked nem elég motiváció, hogy kéthavonta egy jobb telefon árát is elfüstölöd, hogy konkrétan messziről bűzlesz a cigitől, pedig igényes vagy a ruhára, higiéniára. Hogy komolyan veszélyezteted a magad és környezeted egészségét, akkor próbáld ezt. Ez lehet egy olyan ajándék, amit a környezeted, a szeretteid, a szerelmed is kultiválni fog. És ami a legfontosabb, a saját tested is. Márpedig magunkat kellene a legjobban szeressük.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.