Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Leánykérés okosan

2019. január 23. 9:39

Minden lány máshogy képzeli el a nagy napot, amikor megkérik a kezét. Olyan, hogy ideális, nincsen, mivel mindenki különböző, így mindenkinek más az, ami beteljesíti a kislánykora óta szőtt álmokat. Jó esetben a leendő vőlegény fogékony erre és tudja, hogy mi az, ami pont jó.

Mindenkinek a saját leánykérése a meghatározó, az etalon, hiszen, ha a nagy Ő teszi fel a kérdést, akkor nincs is miért habozni. Persze a pasiknak sem árt néhány ötlet, még ha az irányvonal adott is. Épp ezért segítünk kicsit abban, hogy könnyebben menjen az a bizonyos kérdés.

Típusok

Romantikus

Ez úgymond a legegyszerűbb, mivel állnak a klasszikus sémák. Étteremben, nyaraláson, évfordulón, karácsonykor, de akár az első találkozás helyszínén is lehet romantikus egy leánykérés. Egy eljegyzési gyűrű a pezsgőben, vagy elrejtve a karácsonyfán, mind nagyon hatásos tud lenni. Arra mindenképp figyeljünk, hogyha a leendő menyasszony nem szeret szerepelni, akkor véletlenül se nagy nyilvánosság előtt kérjük meg a kezét, mert ettől zavarba jöhet és még a végén véletlenül nemet mond.

Hagyománytisztelő

Ha be akarjuk tartani a hagyományokat, akkor tárt karokkal vár a leendő apósjelölt. Ezzel is azért érdemes csínján bánni, mert manapság szeretnek a nők igent mondani, hiszen mégiscsak az ő sorsukról van szó. Itt lényeges, hogy biztosak legyünk a leendő menyasszony válaszában, mivel elég kellemetlen visszatáncolni, ha ő mégsem szeretne esküvőt, de a szülők már áldásukat adták rá.

Extrém, avagy őrült leánykérés

Ez igényli a legnagyobb szervezést, mivel fontos, hogy minden klappoljon. Vagyis jó, ha hőlégballonozáskor a kiválasztott, feliratozott helyszín felé repülünk, vagy ejtőernyőzéskor időben el tudjuk mondani, amit szeretnénk, még mielőtt félbeszakítaná a landolás.

Ha gondjaink akadnak az időzítéssel, akkor ebben az esetben nem hátrány, ha egy profi team áll az ember mögött. Egy megfelelő, eljegyzésekre szakosodott csoport, rendezvényszervező iroda hatékony segítséget tud nyújtani, sőt új ötlettel is szolgálhat.

Spontán

Akadnak a spontán dolgok hívei, akik szerint sokkal őszintébb az egész, ha minden készülődés nélkül kerül rá sor. Ők azok, akik gondolnak egyet és akár egy séta vagy beszélgetés során letérdelnek és egy gyűrű kíséretében felteszik a nagy kérdést. Mint mindennek, ennek is megvan a maga romantikája.

Végül, pedig az egyik legkényesebb fajtája a dolognak, az, amikor a hölgy kéri meg a reménybeli vőlegény kezét. Ez manapság már nem gond, nem is szégyellnivaló, de még nem is szokványos. Mivel ebben az esetben a pár női tagja nagyot reszkírozik, hiszen, ha visszautasítják, akkor annak az önbecsülése láthatja nagy kárát. Ez az eljegyzési forma főleg akkor megszokott, hogyha a nő egyszer már visszautasította a társát, hiszen nem várhatja el, hogy utána újból nekiálljon az egész procedúrának.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.