Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
20°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
20°C

Egészséget karácsonyra, avagy hasznos legyen a fa alatt

2018. december 19. 18:20
Mindjárt itt a karácsony, ideje elgondolkodni azon, hogy mi lenne idén a legmegfelelőbb ajándék a szeretteink számára. Vagy mivel lephetnénk meg akár magunkat is, aminek egész évben hasznát láthatjuk.

Ha gyakran végzünk ülőmunkát és emiatt a derékfájás már szinte családtag az otthonunkban, akkor van egy jó hírünk. Nem kell ennek így lennie, mivel megtaláltuk a tökéletes, aktív ülést biztosító székcsaládot. A SpináliS székeket úgy alakították ki, hogy tökéletes tartást és a kellő mozgást biztosítsák a medencénknek, ezzel érve el az aktív ülést.

Mi az az aktív ülés és miért jó?

Az aktív ülés azt jelenti, hogy az ülőlap 100 százalékosan követi a mozgásunkat, ezért ezzel megakadályozzuk, hogy a gerinc deréktájon meghajoljon. Ez azért is lényeges, mivel, ha itt meghajlik a gerincünk, akkor az egyenes út lesz a derékfájáshoz és a gerincsérvhez, később pedig a mozgásszervi betegség gyakori táppénzes hiányzáshoz fog vezetni.

A SpináliS székeket nem elegendő, ha csak megvesszük, vagy éppen odaajándékozzuk valakinek, fontos, hogy tudjuk is használni. Jól használni természetesen. Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért is kell egy széket jól használni, hiszen csak ülni kell rajta. Ez nem teljesen igaz, mivel ezek a székek alkalmazkodnak a mi mozgásunkhoz ülés közben, tehát nem mindegy, hogy hogyan ülünk rajtuk. Természetesen nem szabad csodát várni az első használattól, attól nem fog azonnal minden helyre jönni. Hiszen mégiscsak több évtized rossz ülése van mögöttünk. Ezt a testünk nem felejti el varázsütésre, tehát kell egy kis idő, hogy ez átálljon. Bár kellemetlen, de nem jelent rosszat, sőt, azt jelenti, hogy valamit jól csinálunk, hogyha testszerte izomlázunk van.

Ha nem lennénk biztosak abban, hogy jól választunk, akkor érdemes ellátogatni a bemutatóterembe, vagy pedig kipróbálni a rendelkezésünkre álló lehetőséget, méghozzá az Irodabutik próbaszék szolgáltatást. Ennek keretében otthonunkban vagy munkahelyünkön tesztelhetjük egy ideig a kiválasztott széket, minden kötelezettség nélkül. Ezidő alatt úgy hozzá fogunk szokni, hogy le sem akarunk majd szállni róla az egy hét elteltével.

Ha mégsem felelne meg a választott szék, akkor a 40 napos pénzvisszafizetési garancia keretében visszavihetjük azt. Ha pedig nem találtuk még meg azt a méretű csomagolópapírt, amibe egy ilyen nagyszabású ajándék belefér, akkor jó hír, hogy az Irodabutik a karácsonyi SpinaliS szék rendelésekhez ajándék csomagolópapírt ad.

A székcsaláddal kapcsolatos további információért mindenképp érdemes elolvasni néhány cikket a témában. Ezek azonnal meg fognak győzni mindenkit, hogy ez a befektetés megtérül és végül az egészségünk látja a fő hasznát.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.