Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
14°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
14°C

Kereskedelmi szolgáltatások az MS City-nél

2018. november 16. 12:05
A kereskedelem egy tevékenység, mely során az áruk adás-vétele zajlik, valamint a kereskedelem jelöli azokat a vállalkozásokat, melyek az áruk adásvételével foglalkoznak. A kereskedelem a termelés és a fogyasztás között helyezkedik el.

Napjainkra nagyon sokat változott a kereskedelem, ennek legfőbb okai a globalizáció és az internet. Ezáltal nagyon fontos, hogy egy vállalkozás lépést tudjon tartani a megnövekedő igényekkel. Az MS City Audit Kft. munkatársai abban tudnak segítséget nyújtani, hogy az üzleti tervek alapján megtalálja a legjobb megoldásokat ezekre a globális változásokra, és emellett segítenek kialakítani a megújulás és a terjeszkedés hatékony módszereit.

Egy-egy konzultáció alkalmával tanácsokat tudnak adni a biztonságos és minőségi beszerzéssel kapcsolatos szigorodó követelményekkel kapcsolatban, úgy, hogy közben meg tudjanak felelni a fogyasztók növekvő igényeinek.
Sok sok év tapasztalával tudnak segíteni, hogy az egyre kiélezettebb verseny miatt előállt árcsökkenési nyomás ellenére is előnyt tudjunk szerezni és hosszútávú növekedésre legyünk képesek a regionális, a nemzeti vagy a globális piacon.

Az alábbi területeken többször nyújtottak már segítséget: mezőgazdaság, élelmiszerfeldolgozás, személyes és fogyasztói szolgáltatások, vendéglátás, turizmus, játékok, sport, szórakozás, stb.

Üzleti tanácsadásaik során elkészítik az üzleti tervet, ha szükséges, kockázatelemzési konzultációkat tartanak, megcsinálják a működési és pénzügyi hatékonysági vizsgálatot, a teljes belső átvilágítást. Ha szükséges, akkor utánanéznek a lehetséges állami támogatásoknak is.

Könyvvizsgálataik és adótanácsadásaik során nyújtanak a vállalkozások számára számviteli és adóügyi tanácsadást, importtal és exporttal kapcsolatos adótanácsadás, vagy ha a vállalat éppen átalakulását tervezi, akkor is tudnak tanácsaikkal segíteni. Az áfa kulcsokban is jártasak, ha kérdésünk lenne, csakúgy mint az árképzési és adózási stratégiákban.

Az MS City felkarolja cégünket, hogy az iparűzési adót optimalizálni tudja, miközben intézi a külföldi adóalanyok áfa regisztrációját. De olyan kérdésekben is fordulhatunk hozzájuk, mint a környezetvédelmi hulladék újrahasznosítás módszerei, vagy az ajándékozási és termékmintás, promóciós szolgáltatások adótervezése.

Miért bízhatjuk pénzügyeinket az MsCity-re?

Mert több mint 15 éves szakmai tapsztalattal bír a könyvelés, számvitel és adótanácsadás területén. Több nyelven beszélő és külföldi adózásban is jártas munkatársak várják a megbízásokat, akik könnyen eligazodnak a nemzetközi piacon is, hiszen több éve foglalkoznak nemzetközi gyakorlatokban beszámolási struktúrákkal, és a nemzetközi kommunikációban is otthonosan mozognak.

Ha felkeltette érdeklődésünket az MS City szolgáltatásai, akkor keressük őket a honlapjukon keresztül, vagy kérjünk telefonon időpontot egy személyes konzultációra.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.