Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megköszönték a virágosítók munkáját

2018. október 20. 12:00
Köszönetet mondott a VKSZ Zrt. munkavállalóinak Temesvári Balázs vezérigazgató pénteken, miután Veszprém arany fokozatú minősítést ért el az Entente Florale európai városszépítő versenyen.

A péntek délutáni hálaprogramon a Hangvillában látta vendégül munkavállalóit a VKSZ Zrt. Az itt jelen lévők munkájának köszönhető az, hogy Veszprém előbb megnyerte a Virágos Magyarország versenyt, majd az európai fordulóban is a lehető legjobb eredményt érte el.

Miután Szathmáryné Tóth Patrícia városüzemeltetési igazgató rövid prezentációval ismertette az elért eredményeket, a cég vezérigazgatója, Temesvári Balázs személyesen is megköszönte, hogy kollégái a két kezük munkájával járultak hozzá ahhoz, hogy Veszprémről mindig elismeően nyilatkozott a nemzetközi zsűri. Temesvári úgy fogalmazott, hogy minden munkavállaló fogaskerék az óraszerkezetben: ha mindenki a helyén van, akkor a szerkezet jól fog működni. Hogy ez így van, az elnyert elismerések is bizonyítják.

Az Entente Florale arany minősítése mellett egy másik díjnak is örülhet a VKSZ: az Ozone Zöld díjra benyújtott pályázatukkal ezüst minősítést értek el. A pályázatban fenntartható gyepgazdálkodását mutatta be a közüzemi szolgáltató: a Széchenyi Egyetemmel együttműködésben ritkábban kaszált, őshonos növényekkel betelepített „kvadrátokat” alakítottak ki, ami a természetesen itt élő rovaroknak, madaraknak is otthont ad.

Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.