Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C

Bízza a könyvelésre a céges üzleti ajándék után fizetendő adót!

2018. szeptember 18. 12:39
Ha egy működő vállalkozásunk van, akkor ezzel kapcsolatban számtalan teendőnk van, ezek közül a feladatok közül a legtöbb pénzügyi jellegű. Nincsen ez másképp akkor sem, ha az üzleti ajándék után kell befizetnünk az adót, de már akkor is könyvelésre van szükségünk, ha a reklámajándékok vásárlásara szánt pénzt le szeretnénk dokumentálni.

Ezek nem kevés időt jelentenek, amelyet sokkal értékesebb dolgokra fordíthatnánk. A pénzügyi dolgokat ajánlatos minden esetben szakértőkre bízni, mert jelentős összegeket spórolhatunk, amellett, hogy rengeteg időt takaríthatunk meg. Ezeket az összegeket más, akár marketing célokra is fordíthatunk, melyekkel további jelentős bevételek generálhatóak.

Üzleti ajándék után fizetendő adó: célirányosan válasszunk szakértőket, és ne mi foglalkozzunk a számokkal

A legjobb, ha egyszerre egy dologra tudunk koncentrálni, és nem osztjuk meg a figyelmünket több felé, ezzel is elkerülve a hibalehetőségeket és a pontatlanságokat. Aki egy valamihez ért, de ahhoz nagyon, az jobban jár, mint aki több kisebb dologhoz ért, de jóval kevesebbet. Nagyobb erőbedobással és figyelemmel koncentrálhatunk a saját szakterületünkre, ha a többi részt a hozzáértő legmegfelelőbb személy(ek)re bízzuk, ahelyett hogy saját magunkat osztanánk ezer felé. Pont így működik ez, ha a reklámajándékok után fizetendő adókról van szó. Mindenképpen olyan könyvelő céget keressünk aki maximálisan ki tudja elégíteni a könyvelési igényeinket, és mindig megbízhatóan számíthatunk a munkájukra.

Üzleti ajándék után fizetendő adó? Koncenráljunk csak egy dologra!

Ahogy azt már kiemeltük fentebb, nagyon lényeges, hogy a munkavégzésünk célirányos legyen. Ha marketing célok miatt a reklámajándék vásárlása mellett döntöttünk, akkor inkább koncentráljunk arra, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb reklámajándékot, és annak a terjesztésére, és így a legsikeresebben tudjuk a cégünket reklámozni. Az így adódó reprezentációs költségek lekönyvelését pedig olyan szakemberre bízzuk, akinek a pénzügyi műveletek végzése a szakterülete.

Mi csak abba fektessük az energiánkat, hogy kiválasszuk a tökéletes reklámajándékokat, mellyel kifejezhetjük akár hálánkat, köszönetünket, üzleti együttműködésünk sikerességét, mindamellett, hogy ezzel marketing céljainkat is kielégítjük egy időben.

Az 1001 Reklámajándék oldalán számos lehetőség közül választhat és emblémáztathatja fel a kiválasztott termékeket. Vagy csak ha tanácsra, ötletekre van szüksége, bátran keresse fel oldalukat. Ha pedig nincsen tisztában az üzleti ajándékozás szabályaival, akkor is bátran látogasson el a weboldalra, hiszen ott ezekre a kételyeire is választ kaphat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.