2019. július 17., szerda
Endre, Elek névnap

Iskolakezdési támogatásban részesültek a hátrányos helyzetű diákok

Szerdán tartották meg a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesületének írószercsomag-osztását a Simonyi Zsigmond általános iskolában.

A Simonyi iskola diákjainak kulturális műsora után Baumgartner Lajos önkormányzati képviselő köszöntötte a rendezvény résztvevőit. Kiemelte, nem csak az általános iskolákban szeretnék ezt a jótékonysági akciót végrehajtani - a középiskolák felé is nyitnának. Cél, hogy a szülőknek minél kevesebbet kelljen a tanszerekre költeni- mondta.

Baumgartner LajosBaumgartner Lajos

Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke beszédében felhívta a figyelmet az egyesület közelgő jótékonysági rendezvényeire: októberben sütivásárt rendeznek a Kossuth utcán, majd a Pannon Egyetemre várják az érdeklődőket, egy a Jótékonysági Gálaestre.

Az idén 10 éves egyesülettől több mint hatvan hátrányos helyzetű általános és középiskolás diák kapott iskolakezdési támogatást. Iskolánként két alsó tagozatos és két felső tagozatos, illetve három középiskolás tanuló kapta meg ezt az ajándékot.

Molnár Roland adta át a csomagokatMolnár Roland adta át a csomagokat