2018. július 19., csütörtök
Emília névnap

Fidesz: botrányos megnyilvánulásokat tesz Kész Zoltán

Közleményben reagált Kész Zoltán közösségimédia-posztjaira a Fidesz Veszprémi Szervezete.

Megdöbbenéssel és mély felháborodással fogadtuk Veszprém ál-független országgyűlési képviselőjének, Kész Zoltánnak a közösségi médiában tett megnyilvánulásait. A képviselő a közelmúltban két alkalommal is túllépett azon a határon, ami jóérzésű embereknek elfogadhatatlan: tiltott önkényuralmi jelképek népszerűsítésével vérig sértette azt a több ezer honfitársunkat, akik az 1956-os megtorlás elszenvedői voltak, emellett gyalázatos módon belegázolt a zsidó hitközösség lelki világába is, amikor „felesleges pénzkidobásnak” ítélte a Holokauszt Emlékévre fordított kormányzati forrásokat.

Sajnálattal látjuk, hogy Kész Zoltán elmúlt hároméves képviselői munkája alatt semmilyen érdemi eredményt nem tudott felmutatni, ezért a választáshoz közeledve ilyen botrányos megnyilvánulásokkal próbálja ismertségét növelni a választókerületben élő emberek körében.

Ismételten felszólítjuk Kész Zoltánt arra, hogy amennyiben nem képes és láthatóan nem is hajlandó képviselői munkáját tisztességgel elvégezni, távozzon a magyar politikai életből.

Továbbá felszólítjuk az MSZP és a DK helyi szervezeteit, hogy foglaljanak állást az általuk is támogatott országgyűlési képviselő ezen botrányos megnyilvánulásaival kapcsolatban, és amennyiben jóérzésük megkívánja, nyíltan határolódjanak el tőle.

Fidesz Veszprémi Szervezete