Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
17°C
2024. május 12. Pongrác
Veszprém
17°C

Büszkeség és lendület

2017. július 13. 4:32 // Forrás: Ecoport / VeszprémFest
11 millió eladott lemezzel, két Brit Awards és a Mercury Music Prize díjjal a háta mögött, végigkoncertezve a világot és megalkotva a – nem hivatalosan – nemzeti, sőt nemzetközi himnusszá váló „Proud” című dalt, kijelenthetjük, hogy Heather Small korunk egyik legsikeresebb angol női művésze.

Az M People együttes tagjaként – mialatt világszerte komoly sikereket értek el olyan slágerekkel, mint a „Moving On Up”, „One Night In Heaven” és a „Search For The Hero”, illetve albumaikkal, mint a Northern Soul, az Elegant Slumming, a Bizarre Fruit és a Fresco – Heather a ‘90-es évek egyik meghatározó hangjává vált.

Azóta Heather hatalmas sikert ért el két szóló albumával is. Proud című albumának címadó dala olyan eseményeken hangzott el, mint a 2012-es Londoni Olimpia rendezési jogának elnyerése alkalmából tartott ünnepség, a Győzelem Napjának 60. évfordulóján, a Trafalgar téren rendezett megemlékezés, a Queen Mary 2 óceánjáró vízre bocsátása, a cunami áldozataiért szóló segélykoncert, vagy a Rögbi Világkupán megszerzett angliai győzelem ünneplése. 2010-ben pedig Anastacia és Lulu mellett Heather is tagja lett az óriási sikerű “Here Comes the Girls” projektnek – felejthetetlen táncos-zenei élményt nyújtva angliai és írországi turnéjuk során.

Különleges varázsának, sziporkázó eszének, ragadós jókedvének köszönhetően Heathert rendszeresen hívják különböző TV műsorokba és beszélgetős show-kba, de elismert és sokszínű látásmódja miatt aktuális kérdésekben is keresett, miközben rendszeresen jótékonykodik is.

Mi lehet az, ami Heathernek ezt a lendületet kölcsönzi, hogy újabb kihívások elé állítva magát örökösen előre haladjon? “Ha éreznéd azt, amit én érzek, amikor énekelek – mondja mosolyogva –, megértenéd.”

Heather Small július 13-án lép fel a VeszprémFest színpadán a História Kertben.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.