Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Formula 1 DIRH módra

2009. április 29. 11:14
Fergeteges járgányhajtányban szerepeltek tegnap a jelöltek és korteseik, amolyan VEN Formula 1 módon.

A 2009-es VEN nagydíj öt indulója már az időmérőnek szánt sörivó versenyen is hozták a kiemelkedő formát. Eredményei alapján az első rajtkockáról M ügynök indulhatott, majd őt követte Chelly, Nyeste kapitány, VEN Hefner és a Bakonyi Betyárok "istállója".

A start nem volt felhőtlen mindenki számára, Nyeste kapitány egyik kortese ugyanis nem jelent meg időben, így nem volt, aki megtolja az SS Somalia névre keresztelt négykerekűt. Bár később behozta lemaradását, az idei - a DIRH által tervezett és kivitelezett - autókoncepció hibái már az első kanyar után megmutatkoztak mindegyik csapatnál. Az autókban súlyos károk keletkeztek, azonban a box utcáig mindenki eljutott, így nem melegedett fel a folyékony kenyér és a kerítésszaggató.

Nyertest a technikai hibák miatt nem hirdettek, így az öt jelölt közül senki sem állt a dobogón. Nyeste kapitány a futam utáni sajtótájékoztatón számolt be tapasztalatairól:

- A felső kampusz már évek óta nagy kihívás minden versenyzőnek. Igen szoros volt a verseny. Sajnos már az indulásnál problémáim adódtak, az egyik csapattag elszaladt a dolgát végezni, így a startnál állva maradtam - mondta. - A box utcába érkezés után én is feltankoltam, kerékcserére azonban nem volt lehetőségem, mert azokat már az odafelé vezető úton elhagytam - tette hozzá.

Kocsis Sándor
további cikkek
'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli az Ipari Technikum, a sokszínű jubileumi rendezvényekre a szerdai gálaműsorral tették fel a koronát. 2024. március 21. 14:28 Felnőttképzésen vehettek részt a Vöröskő Kft. munkavállalói Felnőttképzésen vehettek részt a Vöröskő Kft. munkavállalói Az Euronics üzleteket működtető Vöröskő Kft. elsőként élt azzal az új szakképzési törvény által nyújtott lehetőséggel, amely során a munkavállalóik kereskedelmi értékesítő képzésben, valamint vállalkozási- és ügyviteli ügyintéző képzésben vehették át bizonyítványukat most szerda délután.     2024. március 20. 21:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.