2023. június 2.
//
Anita, Kármen névnap

Szavazz és igyál ingyen!

2009. április 28. 16:54
Szavazz a legkreatívabb VEN csapatra és dönts magadba tíz feles Jägermaistert, amire a vehir.hu vendége vagy.

Nincs más dolgod, csak megadni az e-mail címed, voksolni a kedvencedre és várni az értesítést, hogy tied a nyeremény, amiből akár már aznap este megalapozhatod a jókedvet.  A VEN alatt minden nap nyertest hirdetünk, így érdemes a haveroknak is szólni. Ha nyernek, hivatkozhatsz náluk arra, hogy tőled kapták a tippet és megérdemelsz még egy kört.

Szavazatoddal nem csak magadnak teszel jót, a nyertes csapat ugyanis a vehir.hu különdíjában részesül: 50 korsó sörrel lesz gazdagabb. Most pedig itt az idő, hogy végiggondold, szeretnél-e egy ferde estét. Igen? Akkor meg mire vársz?

Most már ne szavazz, a játékot lezártuk! Az utolsó nyertest is kisorsoltuk. Összesített eredményeink alapján (2009. május 2. 13:16-os állás) a vehir.hu különdíjasa a Hotel VENthol, aki nagyon szoros versenyben, két szavazat különbséggel (88-86) utasította mögé riválisát, a Bakonyi Betyárokat.

A nyerteseket minden nap 18:00 óráig e-mailben értesítjük, hogy hogyan veheti át a jutalmát. Sorsolásokat szedán, csütörtökön, pénteken és szombaton tartunk. Vasárnap már ne igyál, mert hétfőn vár az iskola!

Játékunk első nyertese Ringhoffer Eszter, aki már megitta a napi adagot. Lefotóztuk, mielőtt a pohár fenekére nézett, utána szélnek eresztettünk a jutalmával. A buli elmondása szerint jól sikerült, bár ezt már abból is sejtettük, hogy délutáni hívásunk ellenére a "Jó reggelt!" üdvözlési formát alkalmazta.

A vehir.hu csapata ezúton is köszöni a Gesztenyés Sörkertnek, hogy az Európa Parlament és az USA Kongresszusának határozott tiltakozása ellenére is rendelkezésünkre áll a napi lélekmelegítővel és a szavazás nyertesét megillető ötven korsó folyékony kenyérrel.

Kocsis Sándor