Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szavazz és igyál ingyen!

2009. április 28. 16:54
Szavazz a legkreatívabb VEN csapatra és dönts magadba tíz feles Jägermaistert, amire a vehir.hu vendége vagy.

Nincs más dolgod, csak megadni az e-mail címed, voksolni a kedvencedre és várni az értesítést, hogy tied a nyeremény, amiből akár már aznap este megalapozhatod a jókedvet.  A VEN alatt minden nap nyertest hirdetünk, így érdemes a haveroknak is szólni. Ha nyernek, hivatkozhatsz náluk arra, hogy tőled kapták a tippet és megérdemelsz még egy kört.

Szavazatoddal nem csak magadnak teszel jót, a nyertes csapat ugyanis a vehir.hu különdíjában részesül: 50 korsó sörrel lesz gazdagabb. Most pedig itt az idő, hogy végiggondold, szeretnél-e egy ferde estét. Igen? Akkor meg mire vársz?

Most már ne szavazz, a játékot lezártuk! Az utolsó nyertest is kisorsoltuk. Összesített eredményeink alapján (2009. május 2. 13:16-os állás) a vehir.hu különdíjasa a Hotel VENthol, aki nagyon szoros versenyben, két szavazat különbséggel (88-86) utasította mögé riválisát, a Bakonyi Betyárokat.

A nyerteseket minden nap 18:00 óráig e-mailben értesítjük, hogy hogyan veheti át a jutalmát. Sorsolásokat szedán, csütörtökön, pénteken és szombaton tartunk. Vasárnap már ne igyál, mert hétfőn vár az iskola!

Játékunk első nyertese Ringhoffer Eszter, aki már megitta a napi adagot. Lefotóztuk, mielőtt a pohár fenekére nézett, utána szélnek eresztettünk a jutalmával. A buli elmondása szerint jól sikerült, bár ezt már abból is sejtettük, hogy délutáni hívásunk ellenére a "Jó reggelt!" üdvözlési formát alkalmazta.

A vehir.hu csapata ezúton is köszöni a Gesztenyés Sörkertnek, hogy az Európa Parlament és az USA Kongresszusának határozott tiltakozása ellenére is rendelkezésünkre áll a napi lélekmelegítővel és a szavazás nyertesét megillető ötven korsó folyékony kenyérrel.

Kocsis Sándor
további cikkek
Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari 75 éves jubileumát ünnepli az Ipari Fennállásának 75. évfordulóját ünnepli az Ipari Technikum, a sokszínű jubileumi rendezvényekre a szerdai gálaműsorral tették fel a koronát. 2024. március 21. 14:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.