Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Éljen a Rock VEN Roll

2009. április 25. 16:42
Litlle Richard, Chuck Berry, Elvis és Fenyő Miklós után újabb jampilegenda született!

A rock n' roll királyainak ezúttal a VEN-en tiszteleghetünk, aminek már gőzerővel folynak az előkészületei. Míg a betyárok és a kalózok a drasztikus módszerekre esküsznek, a Hotel VENthol dalolva szeretné meghódítani a választók szívét.

Szőke Péter (alias Chelly, a főjampi)

Ötödik éve koptatja egyetemünk padjait. Igazi eminens jampecként már a második diplomáért küzd. Tavaly a Rém VENdes Családban játszott szokatlan szerepet. Állítása szerint igazi alkoholistának születni kell, ha pedig már úgy alakul, élj inkább a mának, mert a tegnapra úgy sem fogsz emlékezni.

- Novemberben ültünk össze először a csapattal, kb. 15 arculat közül választottuk szavazással a Hotel VENtholt. Nem sokkal később érkezett a mozifilm is, ami kapóra jött, így csapatépítő tréning keretében elmentünk, megnéztük, és jól berúgtunk alatta - mondta Chelly.

Kollmann Mónika

Német szakos jampilány, ereiben is Rock VEN Roll csörgedez. Feszül a blúz, ring a derék, kipörög a szoknya, mint a hullahopp kerék. Az előző VEN az ő vérét is feltüzelte, idén a főjampi oldalán ropja.

Molnár Viktor

Ha vége a tanításnak, indulhat a tánc. Viktor esténként maga mögött hagyja a Műszaki Informatika Kart, belövi a frizurát és bepattan a Cadillac-be, hogy a haverokkal hajnalig rázhassa a ritmusra.

- A VEN reformok előírják a kampánycsendet, így nehéz lesz bárkit is megvesztegetni, hogy szavazzon ránk. Becsületes jampiként a hallgatókra bízzuk a döntést, de az ellenfeleinket ettől még megpróbáljuk jól megizzasztani. Szervezünk gitáros versenyt, ahol a győztes egy hordó vodka-naranccsal lesz részegebb, aki pedig az ügyességi játékokra esküszik, kipróbálhatja magát a Rock VEN Rollimpián szőnyegfeltekerésben vagy bakelitvetésben is - mesélt a programokról Mónika.


Elsőként a vehir.hu-n: Hotel Venthol - Chelly B Good

Hiába a jó programok, a jampec életérzés mit sem ér a szakma nagy öregjei nélkül. A Hotel VENthol csapat is gondolt erre, ezért filmjükhöz - ahol Chelly lepukkant alkesz zenészt alakít - Fenyő Miklóst is felkérték egy szerepre.

Ha 2009-ben ők lesznek a limbókirályok, megígérik, hogy felrázzák a várost, és a szürke hétköznapokat a Rock n’ Roll érzés járja majd át. A pénzzel válságban sem takarékoskodnának, kibővítenék az A-épület parkolóját, hogy az összes Cadillac elférjen, amit a hallgatóknak az egyetem pénzén vásárolnak majd.

A parkoló mellé gyorsétterem is dukál, ahol a rendeléseket görkoris lányok szervíroznák. Ha pedig valaki előadásra menet úgy érzi, hogy volna mit javítani a frizurán, Chelly hajszobrászatában a legnevesebb mesterek kezeskednének a tökéletes tincsekért.

Kocsis Sándor
további cikkek
Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Veszprémben rendezik meg a hétvégén a 13. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjét. 2024. április 20. 14:15 Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.