2023. június 8.
//
Medárd névnap

Éljen a Rock VEN Roll

2009. április 25. 16:42
Litlle Richard, Chuck Berry, Elvis és Fenyő Miklós után újabb jampilegenda született!

A rock n' roll királyainak ezúttal a VEN-en tiszteleghetünk, aminek már gőzerővel folynak az előkészületei. Míg a betyárok és a kalózok a drasztikus módszerekre esküsznek, a Hotel VENthol dalolva szeretné meghódítani a választók szívét.

Szőke Péter (alias Chelly, a főjampi)

Ötödik éve koptatja egyetemünk padjait. Igazi eminens jampecként már a második diplomáért küzd. Tavaly a Rém VENdes Családban játszott szokatlan szerepet. Állítása szerint igazi alkoholistának születni kell, ha pedig már úgy alakul, élj inkább a mának, mert a tegnapra úgy sem fogsz emlékezni.

- Novemberben ültünk össze először a csapattal, kb. 15 arculat közül választottuk szavazással a Hotel VENtholt. Nem sokkal később érkezett a mozifilm is, ami kapóra jött, így csapatépítő tréning keretében elmentünk, megnéztük, és jól berúgtunk alatta - mondta Chelly.

Kollmann Mónika

Német szakos jampilány, ereiben is Rock VEN Roll csörgedez. Feszül a blúz, ring a derék, kipörög a szoknya, mint a hullahopp kerék. Az előző VEN az ő vérét is feltüzelte, idén a főjampi oldalán ropja.

Molnár Viktor

Ha vége a tanításnak, indulhat a tánc. Viktor esténként maga mögött hagyja a Műszaki Informatika Kart, belövi a frizurát és bepattan a Cadillac-be, hogy a haverokkal hajnalig rázhassa a ritmusra.

- A VEN reformok előírják a kampánycsendet, így nehéz lesz bárkit is megvesztegetni, hogy szavazzon ránk. Becsületes jampiként a hallgatókra bízzuk a döntést, de az ellenfeleinket ettől még megpróbáljuk jól megizzasztani. Szervezünk gitáros versenyt, ahol a győztes egy hordó vodka-naranccsal lesz részegebb, aki pedig az ügyességi játékokra esküszik, kipróbálhatja magát a Rock VEN Rollimpián szőnyegfeltekerésben vagy bakelitvetésben is - mesélt a programokról Mónika.


Elsőként a vehir.hu-n: Hotel Venthol - Chelly B Good

Hiába a jó programok, a jampec életérzés mit sem ér a szakma nagy öregjei nélkül. A Hotel VENthol csapat is gondolt erre, ezért filmjükhöz - ahol Chelly lepukkant alkesz zenészt alakít - Fenyő Miklóst is felkérték egy szerepre.

Ha 2009-ben ők lesznek a limbókirályok, megígérik, hogy felrázzák a várost, és a szürke hétköznapokat a Rock n’ Roll érzés járja majd át. A pénzzel válságban sem takarékoskodnának, kibővítenék az A-épület parkolóját, hogy az összes Cadillac elférjen, amit a hallgatóknak az egyetem pénzén vásárolnak majd.

A parkoló mellé gyorsétterem is dukál, ahol a rendeléseket görkoris lányok szervíroznák. Ha pedig valaki előadásra menet úgy érzi, hogy volna mit javítani a frizurán, Chelly hajszobrászatában a legnevesebb mesterek kezeskednének a tökéletes tincsekért.

Kocsis Sándor

További cikkek

Pedagógusnap Veszprémben: a vár ereje nem a falakon, hanem a várvédőkön múlik
Pedagógusnap Veszprémben: a vár ereje nem a falakon, hanem a várvédőkön múlik
Idén is átadták a Ranolder-díjakat Veszprémben, amivel rendszerint a város pedagógusait tüntetik ki minden évben. Az ünnepségen Porga Gyula polgármester a pedagógus társadalom jelenlegi helyzetéről is kendőzetlenül beszélt, megtartva az ünnepség méltóságát és a tanárok iránti tiszteletet.
Nyitott udvar – művészeti piknik a Lovassyban – június 15.
Nyitott udvar – művészeti piknik a Lovassyban – június 15.
A Lovassy László Gimnázium közössége nyitottsággal, barátsággal vár minden jelenlegi és volt lovassyst, vetésist, dlsb-st, szülőket, érdeklődőket a családbarát művészeti piknikükre.
Véget értek az írásbeli érettségik
Véget értek az írásbeli érettségik
Befejeződnek pénteken a 2022/2023-as tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszakának írásbeli vizsgái - közölte az Oktatási Hivatal.
Felsőoktatás: új kihívások, régi reflexek
Felsőoktatás: új kihívások, régi reflexek
Felsőoktatás a 21. században – új kihívások, régi reflexek címmel ültek össze a téma szakértői csütörtökön, a Pannon Egyetemen B épületének konferencia termében.
Az idei tanévben 27. alkalommal rendezte meg a Deák iskola matematika munkaközössége a Bem József megyei matematikaversenyt.
Az idei tanévben 27. alkalommal rendezte meg a Deák iskola matematika munkaközössége a Bem József megyei matematikaversenyt.