Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kedvezményes színházi és komolyzenei belépőjegyek egyetemi polgároknak

2016. október 5. 12:45
A kultúra jó, ha pedig kedvezményesen juthatunk hozzá, az még jobb! Íme, a Pannon Egyetem Kultúraszervező Csoportjának kínálata a következő időszakra.

A Budapesti Showszínház az Édes Anna musicalváltozatát mutatja be szombaton (okt. 8.) 19 órától a VMK-ban, erre az előadásra 4500 forint helyett az egyetemi polgárok 1200 forintért válthatnak jegyet csoportos kedvezmény keretében! Jelentkezni a Kultúraszervező Csoport elérhetőségein lehet szerda délig.

A Pannon Várszínház Géczi János – Likó Marcell – Vad Fruttik A Bunkerajzoló című produkciójára az egyetemi hallgatóknak jelentős kedvezménnyel páros belépőt kínál 2000 forintos áron (azaz 1000 forint/fő)! Az előadások novemberben lesznek, de jegyet már most lehet igényelni korlátozott számban.

Édes Anna musicalÉdes Anna musical

A Győri Filharmonikusok bérletsorozatot indít Veszprémben (Hangvilla). A négy koncertet 14500 forintos áron kínálják. Egyetemi hallgatóknak három előadásra 8000 forintos kedvezményes bérletet ajánlottak.

A Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar koncertezik október 12-én 19.00 órától az aulában a Pannon UniFest keretében. A koncert ingyenes, a zenekar részére támogatói jegyek 1000 forintos áron vásárolhatóak a Kultúraszervező Csoportnál.

További informácikért, jegyekért a PE Kultúraszervező Csoportjának ajtaján kell kopogtatni: PE Kultúraszervező Csoport, E épület 1. emelet, 88/624-289, kozmuv@almos.uni-pannon.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.