2023. június 5.
//
Fatime névnap

Kedvezményes színházi és komolyzenei belépőjegyek egyetemi polgároknak

2016. október 5. 12:45
A kultúra jó, ha pedig kedvezményesen juthatunk hozzá, az még jobb! Íme, a Pannon Egyetem Kultúraszervező Csoportjának kínálata a következő időszakra.

A Budapesti Showszínház az Édes Anna musicalváltozatát mutatja be szombaton (okt. 8.) 19 órától a VMK-ban, erre az előadásra 4500 forint helyett az egyetemi polgárok 1200 forintért válthatnak jegyet csoportos kedvezmény keretében! Jelentkezni a Kultúraszervező Csoport elérhetőségein lehet szerda délig.

A Pannon Várszínház Géczi János – Likó Marcell – Vad Fruttik A Bunkerajzoló című produkciójára az egyetemi hallgatóknak jelentős kedvezménnyel páros belépőt kínál 2000 forintos áron (azaz 1000 forint/fő)! Az előadások novemberben lesznek, de jegyet már most lehet igényelni korlátozott számban.

Édes Anna musicalÉdes Anna musical

A Győri Filharmonikusok bérletsorozatot indít Veszprémben (Hangvilla). A négy koncertet 14500 forintos áron kínálják. Egyetemi hallgatóknak három előadásra 8000 forintos kedvezményes bérletet ajánlottak.

A Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar koncertezik október 12-én 19.00 órától az aulában a Pannon UniFest keretében. A koncert ingyenes, a zenekar részére támogatói jegyek 1000 forintos áron vásárolhatóak a Kultúraszervező Csoportnál.

További informácikért, jegyekért a PE Kultúraszervező Csoportjának ajtaján kell kopogtatni: PE Kultúraszervező Csoport, E épület 1. emelet, 88/624-289, kozmuv@almos.uni-pannon.hu

vehir.hu

További cikkek

Bontsuk le a falakat!
Bontsuk le a falakat!
Bár a Pannon Egyetem campusa Veszprém szívében található, az egyetem mégis zárt világként működik a városban. Az egyetemisták különösen hiányoznak a város kulturális életéből. Terveink szerint Veszprém Európa Kulturális Fővárosa-pályázata ezen is változtatna. Szeretnénk, ha az egyetemisták aktívan bekapcsolódnának a város életébe, különös tekintettel az EKF-csapat munkájára.
LEGYÉL TE A „CSODÁLATOS BALATON” UTAZÓ NAGYKÖVETE!
LEGYÉL TE A „CSODÁLATOS BALATON” UTAZÓ NAGYKÖVETE!
Szívesen kirándulsz a Balatonnál? Érdekel az újságírás? Ha igen a válasz, próbáld ki magad a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara és a Csodálatos Balaton együttműködésében zajló versenyen!
Az egyetemi évek véget értek, a tanulás azonban nem
Az egyetemi évek véget értek, a tanulás azonban nem
Közös diplomaosztó ünnepséget rendezett a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kara és Műszaki Informatikai Kara pénteken az egyetem aulájában.
Pannon Egyetem Gólyabál 2017
Pannon Egyetem Gólyabál 2017
Mindenki vésse be a naptárába: november 30-án gólyabál lesz a Pannon Egyetemen. Fellép a Kelemen Kabátban, a Supernem és a Magashegyi Underground, de az elmaradhatatlan Necc Partyt is megrendezik.
Sikeresen zárult az egyetem írópályázata
Sikeresen zárult az egyetem írópályázata
A Pannon Egyetem Kultúraszervező Csoportja tavasszal hirdetett írópályázatot egyrészt a Pannon Egyetem polgárai, másrészt Veszprém megyei középiskolások számára.