Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C

Rendkívüli kedvezmények és gyöngyszemek a Toyota Veszprém nyílt hétvégéjén

2016. szeptember 17. 13:09
Az új Toyota Corolla tesztelése mellett többek között különleges akciókkal is várja az érdeklődőket a veszprémi Toyota szalon szombaton és vasárnap.

A nyílt hétvége fókuszában elsősorban a Toyota Corolla legújabb modellje áll, melyet az érdeklődök a múzeumi mindent a szemnek felszólítással ellentétben nagyon is megtapogathatnak, sőt akár egy közúti tesztvezetésre elvihetnek.

Az 50 éves múltra visszatekintő Corolla a Toyota eddigi legsikeresebb darabja – ez idáig 44 millió példányt értékesítettek belőle, az ügyfelek pedig rendkívül elégedettek a világ minden országában megtalálható márkával. A tervezők ráadásul nemrégiben kicsit átszabták a járművet, aminek köszönhetően a Toyota legújabb modellje még mutatósabb, biztonságosabb és kényelmesebb lett. „Ez az a generáció, amely úgy érzem, tényleg felért a corolla szó jelentéséhez, azaz egy igazi gyöngyszemről beszélhetünk” – jegyezte meg Szabó Győző, a Toyota Veszprém ügyvezetője kérdésünkre.

A Corolla mellett ugyanakkor természetesen a Toyota összes többi típusa elérhető a nyílt napon, amelyek esetében ugyanúgy fennáll a tesztvezetés lehetősége. Különösen érdemes odafigyelni e tekintetben a Hybrid termékpalettára, amelyek a szakértők szerint a könnyebb kezelésnek az elenyésző meghibásodásnak köszönhetően a jövő autói lesznek – így a két húzónévnek számító RAV4-re és az Aurisra, a szintén Hybrid hajtásrendszerrel felszerelhető Yarisra, illetve a kategória csúcsának számító Priusra.

Ha autóvásárláson törjük a fejünket, és a Toyota felé húz a szívünk, mindenképpen érdemes most ellátogatni a szalonba, hiszen egész hétvégén rendkívüli kedvezményekkel várják az érdeklődőket. Néhány egyedi kedvezmény kifejezetten csak ebben a két napban él, más bevezető és kifutó kedvezmények pedig a hónap végéig, azaz szeptember 30-ig érvényesek.

Felhívnánk a figyelmet emellett a Toyota Értékőr programjára is, mely segítségével hosszú távon garantálható az autók értékállósága. A 3-4-5 évre szóló csomag megvásárlásakor előre meghatározzák az összeget, amelyért a futamidő végén a Toyota bizonyos feltételek teljesülése mellett visszavásárolja az autót, mentesítve például a használt autós piac kiszámíthatatlanságától. Aki ráadásul most váltja ki az értékőr programot, az egy ajándék navigációt is kap – tudtuk meg Szabó Győzőtől.

A nyílt hétvégén szombaton 9 és 16, vasárnap pedig 9-15 óra között várják az érdeklődőket a Toyota Veszprémnél az Észak-keleti útgyűrű 10. szám alatt.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.