Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
19°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
19°C

Profizmus, odafigyelés és szemmel látható eredmények

2016. augusztus 30. 19:32
A folytonos rohanásban és az állandó teljesítési kényszer közepette egy igazi kis oázis várja mindazokat, akik szeretnének pár órát úgy tölteni, hogy közben minden róluk szól!

A L’oreal Shine Stúdió hét éve nyílt meg azzal a céllal, hogy a vendégek egy helyen sportolhassanak, szépülhessenek és tehessenek saját egészségükért. Közel egy hónapja pedig új szolgáltatással bővült a centrum:

Azonnal látható és tartós eredmény, életvezetési, étkezési tanácsok és olykor egy váll, amin kipanaszkodhatja magát az ember. Ezt nyújtja a Veszprémi Alakszobrászat.

Az évtizedes szakmai tapasztalat és a korszerű felszerelés mellé emberközpontú hozzáállás társul, így válik lehetővé a testi és a lelki felfrissülés is.

Ezt első kézből tapasztalhattam meg, hiszen míg Kaslik Krisztával és Papp Judittal, az Alakszobrászat vezetőivel beszélgettem, egy különleges kezelésben is részem volt.

Járt már valaki úgy, hogy változtatni akart az életmódján, de amikor nem látta azonnal az eredményt, elvesztette a lelkesedését? A fájdalommentes kezelés hatalmas előnye, hogy már az első alkalommal is mérhető a fejlődés, tíz alkalom pedig általában két ruhaméret csökkenést eredményez!

Kaslik KrisztaKaslik Kriszta

Kriszta és Judit már hozzászoktak ahhoz, hogy sokan érkeznek hozzájuk kétkedve, de mint mondják, egyetlen alkalom bőven elég arra, hogy mindenki saját maga győződhessen meg a kezelések hatékonyságáról. Ehhez persze rengeteg módszert és eszközt ki kellett próbálni. A tapasztalatokból merítve, mára egy olyan kínálatot sikerült létrehozniuk, amely nemtől és kortól függetlenül minden páciens esetében tartós és látványos változást eredményez. Mindezt egészségügyi kockázatok és sebészeti beavatkozás nélkül.

Ha valaki úgy véli, mindez túl szép, hogy igaz legyen, lehetősége van egy kötetlen beszélgetés keretében kérdéseket feltenni és tanácsokat kérni. Amikor arról kérdezek, hogy hogyan mérik fel, kinek melyik kezelés a leghatékonyabb, Kriszta egyszerűen válaszol: ránézésre. Hiszen tizenöt év az mégis tizenöt év.

Papp JuditPapp Judit

„Elengedhetetlen, hogy naprakészek legyünk, tudjuk, miről beszélünk, és állandóan képezzük magunkat. Kellő hozzáértés nélkül a kezelések nem sokat érnek” – mondja Kriszta, aki egyébként léböjt táborokat is szervez Erdélyben.

A kezelések külön-külön is igénybe vehetők, de csomagban hatékonyabbak, hiszen remekül kiegészítik egymást. Egy kavitációs kezelés például önmagában semmit nem ér, ha a végén nem kap a páciens vákuumos nyirokmasszázst, ez kell ugyanis ahhoz, hogy a zsír kiürülhessen a szervezetből.

Mindenki szeret tetszeni magának, és abban sincs semmi szégyellnivaló, ha az ember olykor magának akar pár órát. Mindez adott a Rómer Flóris utca 19. szám alatt, ahol a nyitottság, az odafigyelés és a figyelmesség dominál.

Hangsúlyozandó, hogy a kezelések nem ördögtől valók! Előfordul, hogy valaki kitartóan edz, egészségesen étkezik és többféle módszert is kipróbált már, mégsem tud megszabadulni a felesleges kilóktól. A Veszprémi Alakszobrászat szolgáltatásai szólnak mindazoknak, akik vágynak egy kis testi-lelki kikapcsolódásra, jól szeretnék érezni magukat a bőrükben és látható eredményt szeretnének.

Ha már itt tartunk, senki ne gondolja, hogy a férfiak kizárólag azért fordulnak meg egy ilyen helyen, hogy a párjukat elkísérjék. Meglepő mód náluk sokkal gyorsabb a fejlődés!

„Számunkra öröm az, hogy a vendégeknek nem csak az áhított külsőt tudjuk biztosítani, hanem önbizalmat is öntünk beléjük” – mondják a vezetők.

Judit közel tíz éve dolgozik masszőrként. Mindig is elvarázsolta a kapcsolatfelvétel az emberi testen keresztül. Kriszta szakmai hozzáértése és tapasztalata rábírta arra, hogy az alakformálásba is belevesse magát.

Mint mondja, sokan látogatnak el hozzá úgy, hogy már fájdalmaik vannak, ilyenkor pedig a masszázs során is olyan technikát kell alkalmaznia, ami fájdalommal jár. Pedig a megelőzés itt is nagyon fontos! Normál esetben egy jó masszázs komplexen hat az idegrendszeren valamint a reflex-zónákon keresztül, relaxál, feltölt és lazítja az izmokat.

Abszolút bizalmi szakma ez. Judit meggyőződéssel vallja, hogy a testnek és a léleknek egyformán szüksége van arra, hogy törődést kapjon és feltöltődjön.

Kavitációs zsírbontás:

Ez a módszer alacsony frekvenciájú ultrahang hullámokat bocsát ki, amely megsemmisíti a zsírsejteket. A szétrobbant zsírsejtek a véráramba kerülnek, majd a nyirokkeringésbe, és természetes módon távoznak a szervezetből. Ezt a kezelést a zsírleszívás alternatívájaként is ismerik, azonban a sebészeti beavatkozással ellentétben a kezeléstől nem alakulhat ki szövődmény, és lényegesen olcsóbb is.

Lipolézeres zsírbontás:

A lézerfény a bőrön keresztül behatol, hatására a zsírsejtek membránja áttetszővé válik. Ezáltal a víz, a szabad zsírsavak, a glicerol és a méreganyagok távozni tudnak a zsírsejtekből, így nagymértékben csökken azok mérete. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből.

Rádiófrekvencia:

Az eljárásnál a rádiófrekvenciás készülék a test mélyebb rétegeiben is bontja a zsírokat, így gyorsan és hatásosan csökkenti a cellulitot. A bőrt feszesíti, a zsírt jelentősen csökkenti, illetve gyorsítja a kollagén termelődést már az első alkalommal. A kezelés eredményeként, a célzott területeken felfokozódik a sejtek anyagcseréje és a méreganyagok a nyirokrendszeren keresztül távoznak. Az eredmény azonnal látható, de még napokkal később is aktiválja a kollagén és az elasztin termelést.

Vákuum terápia:

A köpölyözéshez hasonló eljárás során egy üvegharang szétroppantja a göböket, így kijuttatja a szervezetből a salakanyagokat. A lebontott zsírt ezután a nyirokkeringésbe irányítja és akár ötvenszeresére is felgyorsítja a nyirokkeringést.

Hatóanyagos testtekercselés:

Lábtól mellig bekenik a testet hatóanyagokkal, erre pedig egy speciális fóliát tekernek. Az első réteget lazán, a második réteget szorosabban, ezáltal a nyirokáramlás megindul a szervezetben és eltávolítja a méreganyagokat.

Szabó Virág
Zatkalik Dániel

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.