Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Olimpia és UEFA-Szuperkupa ma a GRUNDBAN!

2016. augusztus 9. 12:16
Ti is nagyon büszkék vagytok Hosszú Katinkára, Cseh Lacira és Kenderesi Tomira? Vitassátok meg az Olimpia eddigi történéseit a haverokkal a GRUNDBAN!

Ne felejtsetek el szorítani Gyurta Daninak sem, aki ma versenyez a fő számában. Mi nem aggódunk az úszóért, remek formában van! A mai kínálatban szerepel még - magyar érdekeltséggel - evezés, vívás, sportlövészet, női vízilabda és cselgáncs is.

A magyarokat érintő főbb események 13:30-kor kezdődnek, ideális egy jó ebéd vagy egy frissítő limonádé mellett nyomon követni az eseményeket.

A GRUND az Olimpián kívül zajló sporteseményekről sem feledkezik meg, este 20:00-tól az UEFA Szuperkupa Real Madrid-Sevilla mérkőzését is megnézhetitek. A sok sporteseményt akár párhuzamosan is követhetitek a 4 nagyképernyős televízió segítségével.

Hajrá magyarok!

Ahol a sport szeretete összehoz - vehir.hu

Czinczás Dávid és Czinczás-Varju Veronika életében mindig is meghatározó szerepet játszott a sport szeretete, és végül ez lett az, ami összehozta őket. Tavaly összeházasodtak, idén pedig megnyitották közös vállalkozásukat, a Grund Sport Bárt.

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.