Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A kaland- és sporttáborok a legnépszerűbbek

2016. június 21. 11:03 // Forrás: mti
Idén rekord nagyságú a gyerekeknek szóló nyári táborok kínálata, a legnépszerűbbek a kaland- és sporttáborok - mondta a taborfigyelo.hu ügyvezetője.

Tóth Béla a táborkereső honlapra érkező foglalások alapján azt mondta: a legnagyobb kínálat a legnépszerűbb táborokból van, vagyis a kaland- és sporttáborokból, valamint az idegennyelvű és készségfejlesztő táborokból. Emellett jelentős, 20 százalékos érdeklődés van a katonai táborok iránt is.

Az ügyvezető azt javasolta, hogy a szülők ne pusztán a gyerek kora, hanem az objektíven megítélt érettsége alapján döntsenek arról, hogy ottalvós táborba küldik-e. Napközis táborba idén már 2-3 éves gyerekeket is regisztráltak, itt az alsó korhatár egyre lejjebb csúszik. Tóth Béla szólt arról is, hogy a honlapon elérhető mintegy 650 táborturnus döntő többségére még lehet jelentkezni.

vehir.hu
további cikkek
Veled végtelen – jön az 1x1 fesztivál Veled végtelen – jön az 1x1 fesztivál Szeptember 21-23. között az Acticityben rendezik meg az EKF támogatásával megvalósuló, a Három Királyfi Három Királylány alapítvány által szervezett fesztivált. Koncertekre, kulturális eseményekre, kommunikációs és gasztronómiai workshopra várják az érdeklődőket. 2023. szeptember 20. 15:24 Azahriah és Desh népszerűsége töretlen, Harry Styles és Eminem a leghallgatottabb külföldi előadó Azahriah és Desh népszerűsége töretlen, Harry Styles és Eminem a leghallgatottabb külföldi előadó A hazai közönség legtöbbször Azahriah és Desh Pullup című számát hallgatta a Spotify-on, mely majdnem 6,5 millió lejátszást ért el 2022-ben. Ugyanezen a zenei streamingszolgáltatón a világ legnépszerűbb dalának Harry Styles As It Was című dala tekinthető, amit több mint 1,7 milliárdszor játszottak le a platformon tavaly. 2023. július 11. 14:06 Nem csak a zenéről szól az EFOTT Nem csak a zenéről szól az EFOTT Jövő héten, július 12. és 16. között rendezik meg az EFOTT-ot a Velencei-tónál. A rendezvény házigazdája a Pannon Egyetem. 2023. július 6. 15:42 Szerda éjféltől hőségriadó lép életbe Szerda éjféltől hőségriadó lép életbe Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlását, június 21-én (szerda) 00.00 órától június 23-án (péntek) 24.00 óráig másodfokú hőségriasztást rendel el az ország egész területére vonatkozóan – közölte a katasztrófavédelem. 2023. június 20. 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.