2020. május 30. // Zsanett, Janka névnap

Mindennapok Hősei – Csepely Balázs

2015. november 19. 20:49
Sorozatunkban A Városi Nyilvánosságért Alapítvány által meghirdetett Mindennapok Hősei elnevezésű karitatív esemény díjazottjait mutatjuk be. Ezúttal a rendőr kategória nyertesét, Csepely Balázst.

Csepely Balázs 1978. október 15-én született Veszprémben. Itt élnek a szülei, a családja, a felesége és három gyermeke is. Itt végezte tanulmányait, itt kezdett dolgozni és ide húz vissza mindig a szíve.

„Szeretem ezt a dimbes-dombos várost, a maga hangulatával, ahol vagy a „szél fúj vagy harangoznak.”

A Rendészeti Szakközépiskolát Csopakon végezte, majd a Veszprémi Rendőrkapitánysághoz került, ahol jelenleg is dolgozik. Végezett szolgálatot járőrként, körzeti megbízottként és szolgálatirányító parancsnokként is. Mindvégig közrendvédelmi területen dolgozott, így egyértelmű volt számára, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának közrendvédelem szakára jelentkezik, amit idén el is végezett, és sikeres záróvizsgát tett. A tiszti rendfokozathoz azonban még szüksége lesz egy nyelvvizsgára.

Csepely BalázsCsepely Balázs

Több mint öt éve végez alosztályvezető-helyettesi feladatokat a Járőr- és Őrszolgálati Alosztályon. Bár továbbra is egyenruhásként teljesít szolgálatot, de a feladata elsősorban az irányítási és szervezési munka.

„Az öt év parancsnoki munka során nagyon sokat tanultam a beosztott állománytól és a parancsnokaimtól, amit igyekeztem mindig jól és jóra fordítani.“

Munkája elismeréseként Veszprém városában 2012-ben az „Év rendőre” címet vehetett át.

"Úgy gondolom, hogy a „Mindennapok hőse” elismerés nem tisztán az én érdemem, hanem az alattam, mellettem dolgozók teljesítménye is egyben. Azoké, akik névtelenül, mindennapok hőseiként tesznek meg mindent mindannyiunkért."

vehir.hu

További cikkek

Csendesen emlékeztek a magyar hősökre
Csendesen emlékeztek a magyar hősökre
A járványhelyzet miatt szűk körben emlékeztek meg Veszprémben a magyar hősök emlékünnepe alkalmából azokra a katonákról és civilekről, akik az életüket áldozták a hazáért.
Szabadtéren lehet rendezvényeket tartani
Szabadtéren lehet rendezvényeket tartani
Mától újra lehet szabadtéri rendezvényeket tartani – a védőtávolság megtartására azonban szigorú előírások vonatkoznak.
Megtarthatók a trianoni megemlékezések
Megtarthatók a trianoni megemlékezések
A Trianon századik évfordulója alkalmából szervezett megemlékezések június 3-7. között szigorú szabályok mellett megtarthatók - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.
Már nem a Jobbik-frakció tagja Varga-Damm Andrea
Már nem a Jobbik-frakció tagja Varga-Damm Andrea
Szerdán összesen három képviselő, köztük a veszprémi Varga-Damm Andrea is kilépett a Jobbik parlamenti frakciójából.
Biztonságot ad, de áldozatot is kíván az önfenntartás
Biztonságot ad, de áldozatot is kíván az önfenntartás
Paradicsomot és uborkát termeszteni a kiskertben, kovászt érlelni és élvezni a vidék békéjét, egyszerűbben, de biztonságban élni. A karantén időszak és a kifosztott üzletek zűrzavarában többekben felmerült, milyen lenne egy kicsit visszatérni az öngondoskodó falusi életmódhoz. De vajon tényleg tudjuk, mit jelent a gyakorlatban az önfenntartó életmód?
2020. május 30. // Zsanett, Janka névnap