Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
17°C
2024. május 14. Bonifác
Veszprém
17°C

"Különbözniük kell, mert ők muszlimok"

2015. szeptember 28. 9:45 // Forrás: címlapfotó: independent
Amikor iszlámról beszélünk, fontos azt ketté választani: vallási és politikai iszlámra. Előbbi a motiváció, utóbbi az ok. Az iszlám célja ugyanis, hogy uralja a világpolitikát. Videókkal próbáljuk elmagyarázni.

Bill Warner több, az iszlámmal és annak következményeivel foglalkozó könyv szerzője. Jelenleg a Politikai Iszlám Tanulmányok Központjának (Center for the Study of Political Islam - CSPI) vezetője. Mielőtt az iszlámról kezdett volna írni, Warner a kvantummechanikában járatos alkalmazott fizikusként dolgozott. Nyolc éven keresztül a Tennessee State University mérnöki karán volt professzor. A 80-as években egy olyan céget alapított, amely az energiahatékony otthonokra specializálódott.

Warnert mindig is érdekelték a vallások és hogy a vallási elképzeléseknek milyen hatása van a történelemre és a civilizációkra. Még a Világkereskedelmi Központ lerombolása előtt megjósolta az iszlám és Amerika közötti háborút. Szeptember 11-e után pedig elhatározta, hogy az iszlám forrásszövegeit az átlagolvasók számára is elérhetővé teszi. Az iszlámot immáron 30 éve tanulmányozza. Dr. Warner jártassága a tudományos gondolkodásban és matematikában meghatározza, hogyan elemzi az iszlám tanításokat.

Eredményeit Youtube csatornáján is publikálja. Ezekből válogattunk.
(A magyar felirat a lejátszósáv "Feliratok" gombjára kattintva választható ki!)

Az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy az iszlám doktrínát, a Korán, a szíra és a hadísz alkotják, melynek több, mint fele nem a vallással, hanem a nem-muszlimokkal, a káfirokkal(gyaurokkal) foglalkozik:

Az iszlám a bevándorlással kezdi az iszlamizációt. Céljuk minden esetben a befogadó országoktól való elkülönülés, melynek során előbb külön imaszobákat, halal ételeket és egyéb különleges bánásmódot követelnek maguknak. Az erős politikai érdekszövetségről:

A muszlimok a különleges bánásmódot a nyugati államokban rendszeres tüntetéseken követelik ki maguknak. Az egyik híres esetről 2010-ben videót is készítettek. Ez a videó magyar felirattal nem elérhető, de a lényeg talán így is érthető, amikor a UK GO TO HELL! és a British police go to hell! skandálásba kezdenek.

Anjem Choudary az egyik vezető, aki rendszeresen vezet tüntetéseket az iszlám saría bevezetéséért Angliában. A brit kormány 2010-ben betiltotta Sharia4UK (Sháriát Angliában) elnevezésű csoportját. A tiltás nem állította meg tanainak terjesztésében, miszerint mindenütt az iszlámnak kell uralkodnia. A CBN dokumentumfilmjében azt állítja, hogy ez elkerülhetetlen, csak idő kérdése.

Az elkülönülés egyik formája, a különböző városrészek "kisajátítása". Aki járt már nyugat Európában, találkozhatott az úgynevezett érzékeny kerületekkel, az úgynevezett No go zónákkal, melyről itt írnak részletesebben, a CBN videója pedig ezeket a muszlim bevándorlók uralta városrészek életét mutatja be, ahol nem látják szívesen az őshonos franciákat:

Végül miért kell odafigyelnünk a Sháriára? Azért, mert nem csak jogokat, hanem az élet minden mozzanatára vonatkozó előírásokat tartalmaz. A problémát Warner szerint pont ez jelenti, hiszen egy olyan civilizáció teljes alapjait fekteti le, amelynek minden fölött kell álnia. Ebben a világban nem létezik se vallásszabadság, se szólásszabadság, és többek között a nők sem egyenrangúak.

Ge. Á.
további cikkek
KÉPRIPORT: Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán KÉPRIPORT: Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat. ma 9:30 14 új parkolóhely létesül a Diósy utcában 14 új parkolóhely létesül a Diósy utcában 14 új parkolóhelyet alakítanak ki a Diósy Márton utcában az év végéig – jelentette be hétfőn Hegedűs Barbara alpolgármester és Strenner Zoltán önkormányzati képviselő. ma 14:24 579 ezer notebookot kapnak a diákok és pedagógusok jövő decemberig 579 ezer notebookot kapnak a diákok és pedagógusok jövő decemberig Jövő decemberig összesen 524 ezer személyes használatú, oktatási célt szolgáló notebook kerül a diákokhoz és 55 ezer a pedagógusokhoz. tegnap 22:14 Tudatos döntések és véletlenek összjátéka – a veszprémi Balluff-történet Balluff Tudatos döntések és véletlenek összjátéka – a veszprémi Balluff-történet Harmincöt évvel ezelőtt egy német cég hozott egy döntést: a vasfüggöny leomlása után Magyarországon, azon belül is Veszprémben létesít telephelyet és megalapít egy céget. Ma ez a cég a város egyik legnagyobb foglalkoztatója. Túlélte a gazdasági válságokat, a világjárványt, miközben együtt fejlődött a Veszprémmel. Wimmer Zoltán ott volt azok közt, akikkel elindult a vállalat, ma pedig már fejlesztési vezetőként felügyeli a munkát. Bemutatjuk az ő és az idén jubileumát ünneplő veszprémi Balluff-Elektronika Kft. történetét. tegnap 22:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.