Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Fidesz: a baloldal a bevándorlók érdekeit nézi

2015. július 15. 14:07 // Forrás: mti
A Fidesz-frakció szerint a baloldal még most sem a magyarok, hanem a bevándorlók érdekeit nézi.

A kormánypárt az illegális bevándorlással kapcsolatos szerdai ellenzéki nyilatkozatokra reagált az MTI-nek küldött közleményében. Az MSZP a nap folyamán bejelentette, hogy megnyitja székházát a menekülteket segítő civileknek, az Együtt a menekültügyre kapott EU-s támogatásról kérdezte a belügyminisztert, a DK pedig azt közölte: az Európai Bizottsághoz fordul a déli határon épülő kerítés miatt. A Fidesz-frakció mindezt úgy kommentálta: "miközben Magyarországot és Európát már elözönlik az illegális bevándorlók, a baloldal most is csak bohóckodásra, feljelentgetésre és kirakatakciókra képes, érdemi és felelős munkára nem".

Szerintük a baloldali pártok még most sem a magyar emberek, hanem a bevándorlók érdekeit nézik. A magyarok érdeke az - írták közleményükben -, hogy a magyar hatóságok, a karitatív szervezetekkel szorosan együttműködve, az arra kijelölt helyeken akadály nélkül végezhessék a munkájukat, lefolytathassák a szükséges eljárásokat és meg tudják különböztetni a politikai menekülteket az illegális bevándorlóktól. A kormánypártiak hozzátették, a magyar emberek érdeke az is, hogy mielőbb felépüljön a határzár, amely megvédi Magyarországot és Európa schengeni határait, valamint a határ közelében élő magyar emberek biztonságát, családját, otthonait, földjeit, kertjeit az illegális bevándorlóktól.

vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben választás 2024 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben Felléptek a politikai színtérre a veszprémi ellenzék képviselőjelöltjei is, miután szerda délután hivatalosan is bejelentették, hogy a város tizenkét egyéni választókerületében kik indulnak. A sakktáblán a helyezkedés lezajlott, a jelöltek közt több régi és néhány új név is szerepel, egy közülük pedig az országos politikából nyergelne át a veszprémi városháza padsorába. 2024. április 11. 9:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.